ΠΑΤΡΑ: Τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης με τον Νίκο Παπαδημάτο – “Για ν’ αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος”

Την ενεργό τους συμμετοχή στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου στον συνδυασμό “Πάτρα Ενωμένη, μπορούμε” ανακοίνωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης “Νέα Πόλη”, Ανδρέας Νικολάου, Θεόδωρος Ξυλιάς και Νίκος Θεοδωρόπουλος.
«Καλωσορίζω και τα τρία έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη και τους ευχαριστώ για την απόφασή τους να προχωρήσουμε ενωμένοι για την Πάτρα», είπε ο επικεφαλής του Συνδυασμού Νίκος Παπαδημάτος.
Οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:
«Στηρίζουμε τον Νίκο Παπαδημάτο και συμμετέχουμε στον συνδυασμό ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ μπορούμε». Στα χρόνια που έρχονται θα πρέπει να μην χαθούν αναπτυξιακές ευκαιρίες για τον τρίτο Δήμο της χώρας.
Ευκαιρίες που δυστυχώς χάθηκαν λόγω της στείρας πολιτικής που ακολούθησε η σημερινή δημοτική αρχή. Το κλίμα συνεννόησης που επιχειρήσαμε να μεταφέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο προσέκρουε πάντα στην μονολιθική κομματική γραμμή. Η πλειοψηφία επέμενε σε έναν καταγγελτικό ανούσιο λόγο, που κόστισε στην πόλη. Σήμερα πρέπει όλοι να δούμε την πραγματικότητα. Τα μεγάλα ζητήματα της Πάτρας έμειναν άλυτα. Για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος, για να μην γιγαντωθούν εκκρεμή ζητήματα, δεν μπορεί να μένουμε απαθείς , διοργανώνοντας μονάχα πορείες διαμαρτυρίας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος με την εμπειρία, την γνώση και τον μεστό του λόγο, που «ακουμπά» πάντα σε σοβαρή επιχειρηματολογία, είναι ο εγγυητής αυτής της νέας προσπάθειας. Τασσόμαστε στο πλευρό του”
Νίκος Θεοδωρόπουλος,Δημοτικός Σύμβουλος
Ανδρέας Νικολάου, Δημοτικός Σύμβουλος
Θεόδωρος Ξυλιάς, Δημοτικός Σύμβουλος