(Φωτο)-10 φορές που η Αμαλία Κωστοπούλου έβαλε κάτω τη Gigi Hadid

Η Αμαλία Κωστοπούλου μπορεί να μην ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της, Τζένης Μπαλατσινού, στο modeling, και να εργάζεται στον τομέα του marketing σε δύο εταιρείες στις ΗΠΑ, αλλά σίγουρα κληρονόμησε τη χάρη ενός μοντέλου. Και τις εντυπωσιακές αναλογίες ενός μοντέλου επίσης όπως πολλές φορές γίνεται φανερό στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Η έμφαση στα πόδια με το ιλιγγιώδες ύψος, αλλά και στο μυαλό και την προσωπικότητα της Αμαλίας που πριν από λίγο καιρό είχε δώσει στο Instagram την πιο όμορφη απάντηση σε όσους την ρωτούν γι’ αυτές ακριβώς τις αναλογίες. «Τόσες πολλές ερωτήσεις σχετικές με το ύψος και τα κιλά μου. Δεν έχει σημασία γιατί ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικό σωματότυπο. Δεν θα απαντήσω ποτέ σε αυτή την ερώτηση, πρώτον επειδή το βάρος μου δεν είναι σταθερό και δεύτερον επειδή έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να συγκρίνει το σώμα μου με σώματα άλλων κοριτσιών στο Instagram, κάτι που είναι ανθυγιεινό. Το καλύτερο βάρος είναι εκείνο στο οποίο αισθάνεσαι καλύτερα», είπε και την θαυμάσαμε.

Όπως την θαυμάζουμε και κάθε φορά που ανεπιτήδευτα χαρίζει ομορφιά στο timeline του Instagram με φωτογραφίες που μας κάνουν να αναρωτηθούμε γιατί δεν κάνει παράλληλη καριέρα στις πασαρέλες διεθνών οίκων. Γιατί η Αμαλία Κωστοπούλου, θα μπορούσε να είναι το ελληνικό ανάλογο της Gigi Hadid κι έχουμε φωτογραφικά πειστήρια γι’ αυτό.

Δες πρώτα την Gigi να την χαζέψεις κι αυτή.

Photo by Evan Agostini/Invision/APΗ έμφαση στα πόδια ξανά και πάμε να δεις 10 στιγμιότυπα που θα μπορούσαν άνετα να μπουν στο book της Αμαλίας.

Δείτε τη συνέχεια