Kόντρα ανάμεσα σε Μηλιαρέση – Μπάρμπα

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκίνησε ανάμεσα σε δύο κυρίες της σόου μπιζ. Η Μαίρη Μηλιαρέση και η Βάνα Μπάρμπα φαίνεται πως έχουν να πουν πολλά η μια στην άλλη. Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν η Μαίρη Μηλιαρέση ρωτήθηκε για το ποια είναι η άποψή της σχετικά με το ότι η Βάνα Μπάρμπα θα θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Γλυφάδας.

Δημοσιογράφος ρώτησε λοιπόν τη Μαίρη Μηλιαρέση το εξής: «Βάζει και η Βάνα Μπάρμπα υποψηφιότητα για δήμαρχος Γλυφάδας;» για να πάρει την παρακάτω απάντηση: «Δεν ξέρω αγάπη μου, δεν έχω ιδέα. Αλήθεια. Κάτι έχω ακούσει, αλλά… εντάξει, δεν θέλω να αρχίσω τα γέλια τώρα! Πρωί πρωί… Θα τρελαθούμε! Sorry κιόλας δηλαδή… Κάτι άκουσα αλλά τι να σχολιάσω;»

Τα παραπάνω τα έμαθε η Βάνα Μπάρμπα η οποία έσπευσε να απαντήσει: «Καμιά φορά δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος, αλλά ποιος το λέει. Άλλωστε, ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει και να πει την άποψή του. Απλά δε μου αρέσει να απαντώ και να ασχολούμαι με πράγματα και με ανθρώπους που ίσως καμιά φορά είναι άνευ ουσίας. Λίγο στα φλας, λίγο στην πολιτική ξέρετε ο ένας λίγο βλέπει τον άλλον κάπως… Εγώ απαντώ με ένα χαμόγελο και με αγάπη».