Έργα και ημέρες μιάς ηθικής αριστερής και αδιάφθορης Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών

Ο καθόλα αριστερός (!!!) διορισθείς από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ρίου – με το που ΄΄ζέστανε΄΄ τον θώκο του ως Διοικητής καθάρισε με συνοπτικές διαφανείς και καθ’όλα νόμιμες διαδικασίες την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, προκειμένου να τακτοποιήσει προσφιλές του άτομο, με ουδεμία εργασιακή εμπειρία – πέραν κάποιας θητείας ως προϊσταμένης στην <<βαρειά>> Κλινική Αποκατάστασης του Νοσοκομείου.

Το Διοικητικό Εφετείο Πατρών ακύρωσε τις παρανομίες του (αριστερού !!!) Πισιμίση.

Και το προσφιλές παιδί του- βάσει Δικαστηρίου – έχασε το OFFICIO που απλόχερα παρανόμως της έδωσε ο Διοικητής.

Ο (αριστερός !!!) Πισιμίσης απολύθηκε γιατί οι Δυπεάρχες και οι Υπουργοί τον αξιολόγησαν ως ακατάλληλο και ως κακό Δείγμα της αριστερής πολιτικής τους.

Και η Κυβέρνηση του Ηθικού Πλέονεκτήματος, της εξυγίανσης και της κάθαρσης διόρισε πρόσωπο ηθικό – καθαρό – μακριά από πρακτικές ρουσφετιού και εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων.

Το απέδειξε με τις πράξεις της. Το προσφιλές παιδί του Πισιμίση αρνείται να δεχτεί την Δικαστική Απόφαση. Αρνείται να επιστρέψει στην πρότερη θέση της προϊσταμένης.

Η Διοικήτρια της ζητά να μην στενοχωριέται – της υπογράφει άδειες για να μην αναλάβει τη θέση που της αρμόζει. Της δίνει ημερήσια απόφαση όπου τη διαβεβαιώνει ότι σύντομα θα της κάνει το χατήρι.

Θα τροποποιήσει τον Οργανισμό και θα της φτιάξει τομέα μόνο για δικό της χατήρι.

Οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου καθημερινές – έκτακτες ,τακτικές – μυστικές- φανερές.

Ο Τομέας της Νοσηλευτικής θα συσταθεί. Θα υπογράψουν οι Υπουργοί – θα περάσει στο ΦΕΚ.

Προϋπολογισμός – κόστος – αδιάφορα για τους έχοντες το ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Καταστρατήγηση νόμων και διαδικασιών. Μακριά από αυτούς. Ρουσφετολογία μακριά από αυτούς.

Κύριοι σας βλέπουμε- σας παρακολουθούμε.

Το Νοσοκομείο του Ρίου λιμοκτονεί. Εκεί διορισθήκατε για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας και για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Εσείς αντίθετα κοπιάζετε με ατελείωτες συναντήσεις και καταναλώνετε εργατοώρες για να βρείτε τον τρόπο για να τροποποιήσετε τον Οργανισμό – πώς να βρείτε στασίδι να ακουμπήσει το παιδί του Πισιμίση.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ.

ΕΥΓΕ !!!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ