ΑΧΑΪΑ: Η Ελένη Κωσταρίδη υποψήφια, στην Αιγιάλεια, με τον τ. δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο -“Όχι άλλους πειραματισμούς”

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά για πρώτη φορά.
Είμαι Παιδαγωγός πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , πτυχιούχος Λογοθεραπεύτρια, υπότροφος Ειδικής Αγωγής στο πανεπιστήμιο Κύπρου, Γεωγραφική Εκπρόσωπος του Ν. Αχαΐας στο Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοθεραπευτών, Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Δυσλεξίας και συνεργάτης της Ελληνικής Εταιρίας ΔΕΠΥ του νοσοκομείου Παίδων. Είμαι σύζυγός του Κων/νου Παπακωνσταντίνου και μητέρα δύο εφήβων της Γλυκερίας και του Σταμάτη. Δραστηριοποιούμε στην ειδικότητά μου, αντιμετωπίζοντας περιστατικά απ όλη την Αιγιάλεια, και ως αναπληρώτρια σε ΣΜΕΑ (Σχολικές Μονάδες Ειδικών Αγωγών).
Ως παιδί εμπορικής οικογένειας, που αφουγκραζόταν πάντα τις ανάγκες της κοινωνίας, πήρα αρχές και αξίες από το κάθε μέλος της και διαμόρφωσα τη στάση ζωής μου και το όραμα μου για το μέλλον .
Ο πατέρας μου Σταμάτης, μου έμαθε το ΄΄ευ ζην΄΄, αγαπώντας και στηρίζοντας το τόπο μου. Η μητέρα μου Βούλα, μου έμαθε τη δύναμη της οικογένειας, ο αδελφός μου Βασίλης ως γυμναστής το ΄΄ευ αγωνίζεσθαι΄΄, ο σύζυγός μου ΄΄το συνοδοιπορείν΄΄ και τα παιδιά μου να ονειρεύομαι για ένα καλύτερο μέλλον .Το επάγγελμά μου αδιάλειπτα μου υπενθυμίζει την ανάγκη για κοινωνική ευαισθησία και κοινωνική προσφορά.
Ως πολίτης, μητέρα και εργαζόμενη, είμαι έτοιμη να αναλάβω την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, ως υποστηρικτής και συνοδοιπόρος του υποψηφίου Δημάρχου Δημητρίου Καλογερόπουλου, έμπειρου αυτοδιοικητικού, γνώστη από διοίκηση, καταξιωμένου στον επαγγελματικό στίβο, ικανού να δημιουργήσει, να βρει λύσεις, άμεσου στην επικοινωνία, κοντά στον κάθε πολίτη, με ευαισθησία για όλες τις κοινωνικές ομάδες. Σ΄αυτόν τον αγώνα θέλω να υπερισχύσει από όλους μόνο η αλήθεια και το χρέος απέναντι στα παιδιά μας και σε όσους έχουν ανάγκη. Δεν βλέπω διαχωριστικές γραμμές και άλλα χρώματα εκτός από αυτά του τόπου μας, της γης μας, της θάλασσας μας. Ας μην τα αφήσουμε να ξεθωριάσουν. Ας βοηθήσουμε στην αναζωογόνηση τους. Έχουμε ανάγκη από κοινωνική ευαισθησία, κοινωνική πολιτική και έργο σε όλους τους τομείς. Ας κάνουμε πράξη τα οράματά μας για τον τόπο μας με έναν οδηγό που ξέρει από μάχες, έχει διάθεση, εμπειρία και ικανότητα.
Τώρα δουλειά για την Αιγιάλεια . Όχι άλλους πειραματισμούς.