ΑΧΑΪΑ: Από το μπλόκο σε ημερίδα για τα προβλήματα της ελαιοπαραγωγής – Οι αγρότες της Αιγιάλειας ενημερώνονται για το δάκο

Μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας» περιμένοντας τις αποφάσεις μετά από την συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με το κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών της κυβέρνησης, για να αποφασίσουμε την συνεχεία της δράσης μας, σας καλεί να συμμετέχετε την Δευτέρα 18 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 6:00μμ στην εκδήλωση με θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ Δ.ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΕ ΟΜΙΛΙΤΕΣ: 1.ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ(Γεωπόνος Καθ, Παν. Πατρών)- ΑΘΗΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (Γεωπόνος Ερευνήτρια Παν. Πατρών) Η υποβάθμιση της φετινής ελαιοπαραγωγής. Αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης 2.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ(Τ.Ε. Γεωπόνος) Το πρόγραμμα δακοκτονίας. Ο κίνδυνος της XYLLELA Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΜΑΡΩΝ «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ».

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ «ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΤΡΙΝΙΑΣ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ!!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!