Ο Νίκος Παπαδημάτος μπορεί να ενώσει και να κάνει το μπορούμε, πράξη

Η διαδρομή για την κάλπη του Μαΐου η οποία θα καθορίσει την επόμενη ημέρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ξεκινήσει και στο τέλος της η Πάτρα θα πρέπει να βγει κερδισμένη. Μέσα σε ένα πλαίσιο με νέα δεδομένα που δημιουργεί ο «Καλλικράτης», οι εκλεγέντες θα κληθούν να διοικήσουν συνεργαζόμενοι. Στην κούρσα αυτή λόγω και των δυνατοτήτων εκλογής που δίνει ο νέους νόμος συμμετέχουν πολλοί, ο καθένας με τον δικό του σκοπό.
Η ΝΔ επέλεξε για τον Δήμο Πατρέων να στηρίξει τον Νίκο Παπαδημάτο, ένα πρόσωπο, καταξιωμένο επαγγελματικά με εμπειρία πολιτική, η οποία τον οδήγησε μέχρι την κεντρική σκηνή και το αξίωμα του βουλευτή. Είναι το πρόσωπο που μπορεί να επιτύχει την υψηλότερη συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ και με την ομάδα των υποψηφίων που θα συγκροτήσει, να καταθέσει την πρόταση για την έξοδο της Πάτρας από το τέλμα στο οποίο έχει εισέλθει και την υπέρβαση των στενών ορίων στα οποία κινείται η πόλη.
Ο Νίκος Παπαδημάτος μπορεί να ενώσει και να κάνει το μπορούμε, πράξη. Και το πέρασμά του από την κεντρική πολιτική σκηνή σε αυτή τη συγκυρία θα αποδειχτεί ακόμα πιο χρήσιμη. Η ΝΔ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση και ένας Δήμαρχος μπορεί και πρέπει να έχει πρόσβαση και να διεκδικεί αποτελεσματικά από την κεντρική εξουσία.
Και αυτό δεν είναι ουτοπία. Τα απόλυτα φαβορί δεν υπάρχουν και η αλαζονεία που μπορεί να φέρουν τιμωρείται συνήθως από τους ψηφοφόρους. Ο πρώτος στόχος του να είναι στον δεύτερο γύρο ο Νίκος Παπαδημάτος είναι εφικτός και ο επόμενος που είναι η νίκη του, θα είναι προς όφελος της πόλης και της μελλοντικής πορείας της.
Ως ΝΔ άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να συνεργαζόμαστε, να κοιτάμε μπροστά , να υλοποιούμε ρεαλιστικά και αποτελεσματικά, να αφουγκραζόμαστε την κοινωνία, να δίνουμε μάχες και να τις κερδίζουμε όλοι μαζί , ενωμένοι

Του Γιάννη Μάκκα
Αναπληρωτή Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ