ΠΑΤΡΑ: Ο Σύλλογος Δασκάλων στην εβδομάδα αιμοδοσίας – Για την Τράπεζα Αίματος

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας οργάνωσε και πραγματοποίησε ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ από Δευτέρα 14/1 έως Κυριακή 20/1 στο χώρο του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», προκειμένου να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου, η οποία ανταποκρίθηκε την περασμένη χρονιά σε πολλά αιτήματα συναδέλφων.
Όπως αναφέρει η διο΄πικηση του Συλλόγου: «Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος φέρει την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ» και νόμιμος εκπρόσωπος της Εθελοντικής αυτής Ομάδας Αιμοδοτών είναι ο Πρόεδρος του Συλλόγου.
Η συμμετοχή των συναδέλφων σε αυτήν την προσπάθεια ήταν ιδιαίτερα θετική και αποτέλεσε ανάσα για τις ανάγκες του Νοσοκομείου αυτήν την περίοδο. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους, που ανταποκρίθηκαν στην κλήση μας και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια. Ευχαριστίες απευθύνουμε και στους Διευθυντές των σχολείων, που διευκόλυναν τη συμμετοχή των συναδέλφων. Υποχρέωση όλων των μελών του σωματείου μας είναι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτήν την προσπάθεια, ώστε η Τράπεζα Αίματος να ισχυροποιηθεί και να είναι διαρκώς πηγή στήριξης για τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, που έχουν ανάγκη.
Κάθε συνάδελφος που επιθυμεί μπορεί οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας να προσέλθει και να δώσει αίμα στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» ή στο Νοσοκομείο «Παναγία η Βοήθεια» (Ρίου). Κάθε συνάδελφος ή οποιοσδήποτε πολίτης που θα προσέρχεται θα δηλώνει οπωσδήποτε πως η αιμοληψία του γίνεται για το «ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ», για να πιστώνεται η μονάδα αίματος στην Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας».