Όσο συντομότερα φύγουν, τόσο καλύτερα για τον τόπο!

Την ώρα που ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που είχε στα χέρια του τη διακυβέρνηση της χώρας διατυμπανίζει ότι θα εξαντλήσει την τετραετία και πως οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο, πρωτοκλασάτα κυβερνητικά στελέχη τις φέρνουν πιο κοντά προσδιορίζοντας τη διεξαγωγή τους για τον Μάιο.
Ο ελληνικός λαός, που βιώνει καθημερινά τις χείριστες επιπτώσεις της τυχοδιωκτικής και ανεύθυνης πολιτικής τους, που αγωνιά για την τύχη των «κόκκινων» δανείων και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του απ’ αυτούς που φώναζαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ανυπομονεί να στηθούν οι κάλπες και να τους δώσει τη δέουσα απάντηση για την εκ μέρους τους συνειδητή εξαπάτηση του.
Αυτοί που ξεπούλησαν ανερυθρίαστα τη Μακεδονία μας, παραδίδοντας αμαχητί στους Σκοπιανούς εθνότητα και γλώσσα, αυτοί που υποθήκευσαν τα πάντα και οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, θα πάνε στα σπίτια τους πίνοντας το πικρό ποτήρι της οδυνηρής ήττας που θα τους αξίζει στο έπακρο. Όμως, όσο συντομότερα γίνουν οι εκλογές, όσο συντομότερα φύγουν, τόσο καλύτερα θα είναι για τον τόπο!
Η Νέα Δημοκρατία είναι πανέτοιμη, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να προχωρήσει στην ανασυγκρότηση και ανοικοδόμηση της Ελλάδας που μπορούμε και αξίζουμε να έχουμε!

 

Του Θανάση Νταβλούρου