(ΦΩΤΟ)-ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Οι Ρ. Καραμπελιά και Χρ. Ευσταθίου υποψήφιες με τον δήμαρχο Χρήστο Νικολάου – Η επίσημη ανακοίνωση

Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» , με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστο Νικολάου,  ανακοινώνει σήμερα την συμπόρευση δύο νέων ανθρώπων μαζί της, στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019.

Ειδικότερα:

-Η κα Ροδία Καραμπελιά αποδέχθηκε  την πρόταση του κ. Νικολάου για συνεργασία και αποφάσισε να είναι  υποψήφια δημοτική σύμβουλος .

 

Η κα. Καραμπελιά, γεννήθηκε στην Κάτω Αχαΐα, το 1979 και είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας του Κωνσταντίνου και της Παρασκευής Καραμπελιά. Τελειώνοντας το σχολείο στην Κ. Αχαΐα κατάφερε να εισαχθεί με πρωτιά στο ΑΤΕΙ (Τμήμα Λογοθεραπείας). Διατηρεί  δικό της Κέντρο Λογοθεραπείας στην Κ. Αχαΐα και ένα ακόμα στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Παράλληλα, μιλά τη νοηματική γλώσσα. Είναι γεωγραφική εκπρόσωπος Ιονίων Νήσων του Συλλόγου Λογοπαθολόγων-Λογοθεραπευτών Ελλάδος.

Το 2017 ιδρύει από κοινού με εξίσου ενεργούς συμπολίτες της,  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κάτω Αχαΐας «Πάλεια», προσφέροντας εθελοντικά από τον ελεύθερο της χρόνο.

Πιστεύει ακράδαντα ότι οι ενεργοί είναι αυτοί που προάγουν την κοινωνία και τον πολιτισμό.

Ο κ. Νικολάου, δήλωσε:«Ως άτομο οργανωτικό και ανήσυχο, για ένα καλύτερο αύριο, την καλωσορίζω στον κοινό μας αγώνα».

-Η κα Χριστίνα Ευσταθίου έκανε δεκτή την πρόταση του επικεφαλής της παράταξης , κ. Νικολάου για συνεργασία και αποφάσισε να είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Η κα Ευσταθίου γεννήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Πέτα. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο  Καρουσιώτη με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Είναι απόφοιτη της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας (Τμήμα Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων). Κάτοχος διπλώματος Αγγλικής γλώσσας. Έκανε πρακτική  της στο Νοσοκομείο  Ρίου, στη γραμματειακή υποστήριξη της διοίκησης. Ασχολήθηκε με το χώρο της εστίασης, ως  συνιδιοκτήτρια στην καφετέρια Koe Café στην Κ. Αχαΐα. Σήμερα είναι Γενική Διευθύντρια στην εμπορική εταιρεία Ένδυσης – Υπόδησης Morena Spain και ιδιοκτήτρια του καταστήματος, γυναικείων ενδυμάτων και υποδημάτων  Mignonne στη Βάρδα Ηλείας.

 

Έχει υπάρξει μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής στο «Αχαγιώτικο Καρναβάλι» και από τον περασμένο Οκτώβριο έχει οριστεί, από το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Δυτικής Αχαΐας .

Ο κ. Νικολάου, δήλωσε:«Με κοινό στόχο την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, την  καλωσορίζω στη συλλογική  προσπάθεια του συνδυασμού μας».