ΑΧΑΪΑ: Οι οικοδόμοι του Αιγίου στο πλευρό των αγροτών – “Με την αλληλεγγύη, η δύναμη μας πολλαπλασιάζεται”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Σωματείο Οικοδόμων Αιγίου κάνει γνωστό μέσω δελτίο Τύπου, ότι συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών που βγαίνουν ξανά στους δρόμους, για να αντιπαλέψουν τις πολιτικές που τους ξεκληρίζουν. Τονίζει δε πως οι οικοδόμοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, έχουν καθήκον να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους φτωχούς αγρότες, με όποιον πλήττεται και βασανίζεται από την πολιτική που εξαθλιώνει.

΄΄Από την πολιτική που γεμίζει τα σεντούκια των επιχειρηματικών ομίλων, των εμποροβιομηχάνων, των τραπεζιτών΄΄, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, προσθέτοντας: ΄΄Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας κατά της ίδιας πολιτικής που τσακίζει τη ζωή της εργατικής τάξης. Είναι η πολιτική των μονοπωλίων, των πολιτικών τους εκπροσώπων και μηχανισμών, όπως η Ε.Ε.. Είναι η πολιτική που πότε στο όνομα της κρίσης, και πότε στο όνομα της ανάπτυξης χτυπά ενιαία τα δικαιώματά μας με σκοπό να διατηρήσει και να αυξήσει τα κέρδη για το μεγάλο κεφάλαιο.Απέναντι σε αυτή τη πολιτική θα μας βρούνε ενωμένους, εργάτες και αγρότες μαζί. Γιατί μεταξύ μας δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αντίθετα μας ενώνει η κοινή επίθεση που δεχόμαστε΄΄

Τέλος, καλεί όλους τους οικοδόμους να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα της αγροτιάς, και με την παρουσία τους και τη συμπόρευση τους στα μπλόκα και στις κινητοποιήσεις. ΄΄Με την αλληλεγγύη η δύναμη μας πολλαπλασιάζεται , αν γίνουμε μια γροθιά εργατιά και αγροτιά. Αυτή είναι η πραγματική μας ελπίδα΄΄, καταλήγει.