Σήμερα η ορκωμοσία του Τέρενς Κουίκ

Νέα επεισόδια στην κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να πυροδοτήσει η σημερινή ορκωμοσία ως βουλευτή του υφυπουργού Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ”ΕΘΝΟΣ”.

Ο Τέρενς Κουίκ θα αντικαταστήσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος κοινοποίησε την παραίτησή του μετά την ψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, ως πρώτος επιλαχών.
Επίσης αναμένεται και τυπικά να δρομολογηθούν οι διαδικασίες διάλυσης της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού δεν πληρούν τα κριτήρια του άρθρου 15 παράγραφος 2 του Κανονισμού της Βουλής, που απαιτεί πέντε βουλευτές εκλεγμένους µε το ίδιο κόμμα.

Σε χθεσινές δηλώσεις του ο Πάνος Καμμένος έστρεψε τα πυρά του και στον υφυπουργό Εξωτερικών λέγοντας ότι «ο Κουίκ γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνοµα της Μακεδονίας και γονάτιζε στα μνημεία. Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι µόνο, μέθυσε».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνέχισε τις προσωπικές επιθέσεις στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, υποστηρίζοντας πως «έχει αποδείξει ότι είναι ο χειρότερος πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ», αποδίδοντάς του μεθόδευση για τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ