Ποια παρουσιάστρια ικέτευε τον Κοντιζά να πάει ως σεφ στην εκπομπή της

Πίσω στο 2016 πέρασε από δοκιμαστικά για να κρατήσει τη μαγειρική στήλη της εκπομπή Jenny Jenny και παρόλο που η Τζένη Μπαλατσινού τον ήθελε πολύ στην εκπομπή της, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του άφηναν τον απαραίτητο χρόνο για τα γυρίσματα.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Κοντιζά που τελικά τότε δεν είπε το «ναι» σε αυτό το τηλεοπτικό βήμα, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.

«Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε κάνει πάρα πολλά δοκιμαστικά για να βρεθεί στο πλευρό της Τζένης Μπαλατσινού, όταν το Jenny Jenny πήγε στον ΑΝΤ1, περίοδος 2016. Τότε είχε φύγει ο Γιώργος Τσούλης γιατί είχε βρεθεί στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και είχε αδειάσει η θέση αυτή και έψαχναν κάποιον chef. Μάλιστα, τότε για να τον πείσει η Τζένη Μπαλατσινού είχε πάει και πάρα πολλές φορές στο εστιατόριο όπου εργαζόταν ο Σωτήρης Κοντιζάς. Είχε ξετρελαθεί μαζί του. Τον πίστευε πάρα πολύ. Ωστόσο, είχε πάρα πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορούσαν να τα βρουν με το χώρο και χρόνο των γυρισμάτων. Έτσι δεν έγινε ποτέ αυτή η συνεργασία και τότε στη θέση του πήρε τον Γιώργο Παπακώστα», ανέφερε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος.