ΠΑΤΡΑ: Η Κατερίνα Σολωμού, υποψήφια με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Η Κατερίνα Σολωμού, Αν. Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, κόρη του αείμνηστου βουλευτή και υπουργού Γρηγόρη Σολωμού, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Με ιδιαίτερη χαρά και συναίσθηση ευθύνης ανακοινώνω τη συμμετοχή μου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον εκλογικό συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά!», με επικεφαλής έναν καταξιωμένο αυτοδιοικητικό τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ.

Η πόλη μας, γνωστή στο πανελλήνιο ως πόλη με ισχυρή οικονομία, ιστορία, πολιτισμό και ανοιχτούς ορίζοντες, τα τελευταία χρόνια έχει χάσει την αίγλη της και τη λάμψη της, εξαιτίας λανθασμένων πολιτικών χειρισμών αλλά και πολιτικών συγκυριών και έχει περιέλθει σε παρακμή.
Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη η Πάτρα να ξαναβρεί τη χαμένη της ταυτότητα και για αυτό σας καλώ όλους να συστρατευθούμε με το ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ, άνθρωπο με βαθειά γνώση και εμπειρία, άνθρωπο με όραμα του οποίου οι ικανότητες, η εντιμότητα και το κύρος αποτελούν τη μέγιστη εγγύηση για να ξαναφέρουμε όλοι μαζί την πόλη μας εκεί που της πρέπει, να ξαναγίνει πραγματική πρωτεύουσα, σύγχρονη πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδας.