ΠΑΟΚ: Πριμ 500.000 ευρώ από τον Ιβάν Σαββίδη για τη νίκη στο ντέρμπι

advertisement

Γλέντι στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε και πάλι εκτός γηπέδου πριν και μετά τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά μετά το τέλος της υποδέχθηκε την ομάδα στο ξενοδοχείο και απένειμε τα εύσημα. Το πούλμαν του «δικεφάλου του Βορρά» κατευθύνθηκε προς το «Μακεδονία Παλάς» μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις και το… πάρτι που ακολούθησε στα αποδυτήρια. Εκεί την περίμενε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου. Έγινε αντιληπτός από την ομάδα και οι παίκτες φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και τον αποθέωσαν με τον τρόπο τους.

«Εσείς φέρνετε το πρωτάθλημα. Μπράβο! Σας ευχαριστώ για όλα. Θέλω να σας ζητήσω να συνεχίσετε έτσι και στα άλλα δέκα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», τους ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πάρουν ένα βαρβάτο πριμ, το οποίο θα είναι ακόμα μεγαλύτερο από αυτό που είχε τάξει πριν το ντέρμπι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ύψους 500.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο Ιβάν Σαββίδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά εντός αγωνιστικού χώρου, στις εξέδρες και εκτός γηπέδου. «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τον κόσμο, τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ομάδας, για την ψυχραιμία εντός και εκτός γηπέδου. Ήταν όλα άψογα και τους αξίζουν συγχαρητήρια», επεσήμανε στο περιθώριο της υποδοχής της ομάδας στο ξενοδοχείο.