Παναχαϊκή- Αιγινιακός-Οφρυδόπουλος:«Δύσκολο ματς, κάκιστος αγωνιστικός χώρος»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία της Παναχαϊκής, 0-0, στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό, τόνισε: «Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, άλλωστε στη Φούτμπολ Λιγκ δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Δυσκολεύει πολύ περισσότερο την επιθετική ομάδα ο αγωνιστικός χώρος αυτός που ήταν κάκιστος. Δεν μπορούμε να μιλάμε για την δεύτερη επαγγελματική κατηγορία στην Ελλάδα και ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτσι. Οταν παίζουμε σε τέτοια γήπεδα σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απαιτούμε ούτε θέαμα, ούτε ποιότητα, ούτε να βγάλουν ταλέντο. Ο αγώνας περιορίζεται στις στατικές φάσεις και η ποιότητα ισορροπεί με την δύναμη σε αυτά τα γήπεδα. Δεν ρίχνω μομφή στην τοπική ομάδα, αλλά είναι κρίμα να παίζουν σε τέτοια γήπεδα οι ομάδες. Τα παιδιά και οι προπονητές έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε άλλες συνθήκες και ίσως είναι ακόμη χειρότερο για
την ίδια την ομάδα του Αιγινιακού που το χρησιμοποιεί για να δουλεύει. Δεν μπορείς να έχεις ποδόσφαιρο και πρωτάθλημα σε τέτοια γήπεδα. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο και είναι κρίμα να το προσπαθούν σε τέτοια γήπεδα».
Ακόμη ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε και είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι μας για τέτοιες συνθήκες επειδή είμαστε η ομάδα που πρέπει να δημιουργήσει. Αν αφαιρέσουμε το άκαρπο πρώτο ημίχρονο, στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και τέσσερις, πέντε στιγμές και από στατικές φάσεις, αλλά και με συνδυασμούς όσο μπορούσε να συμβεί αυτό. Φεύγουμε από τον Αιγίνιο με τον έναν βαθμό που φυσικά δεν μας ικανοποιεί επειδή θα μπορούσαμε να είχαμε πλησιάσει τις ομάδες που βρίσκονται μπροστά και είχαν απώλειες. Βέβαια δεν υπήρξε μεγάλο χάσιμο, αλλά θα μπορούσαμε να βρεθούμε πιο κοντά. Εύχομαι στον Αιγινιακό καλή συνέχεια και ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που έκαναν αυτά τα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά μας. Ο Αιγινιακός όντως, μας έχει κόψει τέσσερις βαθμούς φέτος. Θα ήταν καλά αν είχαμε νικήσει. Κρατάς την ισοπαλία από το να χάνεις. Είχαμε διαφορά 5 βαθμών από την Κέρκυρα, θα μπορούσαμε να την κάνουμε δύο».