Καμμένος: Ο Τσίπρας ομολόγησε ότι σχεδίασε την ανατροπή της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Για απόπειρα φίμωσης των ΑΝΕΛ από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που, όπως είπε, «ομολόγησε ότι ο ίδιος σχεδίασε την ανατροπή της ΚΟ των ΑΝΕΛ» έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον Ρ/Σ Real FM, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι αυτό το σχέδιο των κ. Βούτση και κ. Τσίπρα είχε ως αποτέλεσμα τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ και την απώλεια της δυνατότητας «να μιλάω ελεύθερα από το βήμα της Βουλής».

Σε άλλο σημείο του λόγου του, ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε σε «μηχανισμό αποσπασίας» ο οποίος «προαναγγέλθηκε από Κοτζιά, Βούτση, Φίλη και από όλους εκείνους που έλεγαν ότι θα διατηρήσουν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

Σε ό,τι αφορά τον κ. Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «αυτός που με δικαίωσε τελικά ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος αποκάλυψε ότι πράγματι εκείνος έπιασε τους βουλευτές για να αποτρέψει να γίνω “Σαμαράς”. Ομολόγησε ότι ο ίδιος σχεδίασε την ανατροπή της ΚΟ των ΑΝΕΛ» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν βιάστηκε να διαγράψει τον κ. Παπαχριστόπουλο, ο κ. Καμμένος είπε «δεν μπορώ να παίζω με τον ελληνικό λαό», τονίζοντας ότι «δεν μπορώ να τον έχω (σ.σ. τον κ. Παπαχριστόπουλο) στην ομάδα των ΑΝΕΛ και να ψηφίζει υπέρ της εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Προτίμησαν να μείνω χωρίς ΚΟ, από το να μου πουν αύριο ότι συνέβαλα με οποιονδήποτε τρόπο στη ψήφιση αυτής της συμφωνίας».

Ο λαός θα κρίνει τον Νικολόπουλο

Ο κ. Καμμένος κλήθηκε να σχολιάσει και τα όσα συνέβησαν με τον Νίκο Νικολόπουλο.
«Ο κ. Νικολόπουλος εξελέγη με τη δική μας σημαία» όμως τελικά «με το που ορκίστηκε βουλευτής αποφάσισε να γίνει αρχηγός κόμματος στην πλάτη τη δική μας» είπε ο Πάνος Καμμένος και προσέθεσε:

«Ηθελε να γίνει αρχηγός κόμματος, ευρωβουλευτής, μετά συνομίλησε με ΝΔ και με ΣΥΡΙΖΑ, μετά αποφάσισε να γίνει δήμαρχος. Θα τον κρίνει ο ελληνικός λαός» τόνισε στη συνέχεια ο κ. Καμμένος.