(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: “Το ΚΙΝΑΛ θα δυναμώσει προς όφελος της Δημοκρατίας” – Κοπή πίτας στο Αίγιο με την Εύη Χριστοφιλοπούλου

Μήνυμα συσπείρωσης των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων της Κεντροαριστεράς προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας, απηύθυναν τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας του ΚΙΝΑΛ που έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους το απόγευμα της Παρασκευής στο cafe “Buzz” στην οδό Μητροπόλεως στο Αίγιο.

Επίσημη προσκεκλημένη ήταν η πρώην Υπουργός και καταγόμενη από το Διακοπτό κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση της συντοπίτισσάς της και συντονίστριας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας του ΚΙΝΑΛ κας Μαρίας Παπαγεωργίου και μαζί ζήτησαν ενότητα, συστράτευση και δημοκρατικό αγώνα. Η κα Χριστοφιλοπούλου, κάνοντας μια ανασκόπηση των τελευταίων ετών διακυβέρνησης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μίλησε για χάος και τόνισε πως μόνο το ΠΑΣΟΚ έσωσε τον τόπο από τη χρεωκοπία μέσω της πρότασης από το αναπτυξιακό πρόγραμμα “Ελλάδα” και ζήτησε από τους φίλους της παράταξης να είναι έτοιμη για τις πολλαπλές εκλογές της ερχόμενης Άνοιξης αλλά και για το Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου.

Το ενδιαφέρον βέβαια, στράφηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές μιας και εκτός από τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλο (που δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος όπως όλα δείχνουν και όπως ο ίδιος έχει ανακοινώσει), σε διαφορετικές παρέες βρέθηκαν η υποψήφια δήμαρχος κα Βάσω Ψυχράμη και ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος (που ανακοίνωσε σήμερα) κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, καθώς και αρκετοί αιρετοί του δημοτικού συμβουλίου και των κοινοτήτων. Βεβαίως παρών ήταν ο βουλευτής Αχαΐας κ. Παπαθεοδώρου, καθώς και οι πολιτευτές κ.κ. Ηρακλής Ρούπας και Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Δριβίλας και πολλά στελέχη του κινήματος.

filodimos.gr