Αγροτικό συλλαλητήριο στον Βόλο -Σκέφτονται «κάθοδο» των τρακτέρ στην Αθήνα

Ανοικτό αφήνουν το ενδεχόμενο μιας μαζικής καθόδου των τρακτέρ στην Αθήνα, οι αγρότες της Μαγνησίας, που σήμερα, Δευτέρα, πραγματοποιούν αγροτικό συλλαλητήριο στον Βόλο.

Σύμφωνα με τη βολιώτικη εφημερίδα «Ταχυδρόμος», οι αγρότες της περιοχής, όπως και εκείνοι του μπλόκου της Νίκαιας, καθώς λήγει το τελεσίγραφο που έδωσαν στην κυβέρνηση, προσανατολίζονται στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Κατά την ίδια πηγή, σε αυτή την περίπτωση τα νέα, ισχυρότερα μπλόκα θα «κόψουν» την Ελλάδα στα δυο, με το ενδεχόμενο της καθόδου στην Αθήνα, για πραγματοποίηση παναγροτικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, να χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα πιθανό.

Σήμερα, Δευτέρα, πάντως, οι αγρότες του Πηλίου και του μπλόκου του Αερινού δίνουν «ραντεβού» έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα στην αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Οι αγρότες του Πηλίου, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», θα κάνουν προσυγκέντρωση σήμερα το πρωί στο Καράβωμα και στη συνέχεια θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους συναδέλφους τους από το Ν. Πήλιο και το μπλόκο του Αερινού ώστε όλοι μαζί να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Στη συνέχεια οι αγρότες της περιοχής θα αποφασίσουν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους κι αν θα συμμετέχουν στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που αποφάσισε το μπλόκο της Νίκαιας.