ΑΧΑΪΑ: Γιδάς και Παπαχριστόπουλος, στο πλευρό της Βασιλικής Ψυχράμη – Στον Δήμο Αιγιάλειας

Δύο νέα και ελπιδοφόρα στελέχη της τοπικής Αυτοδιοίκησης, συμπορεύονται με την υποψήφια δήμαρχο Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό και αναπληρωτή πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου κ. Γιάννη Γιδά και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βαλιμιτίκων κ. Αργύρη Παπαχριστόπουλο, που αμφότεροι ανακοίνωσαν την κάθοδό τους στις εκλογές στο πλευρό της κας Ψυχράμη.

Οι δηλώσεις τους έχουν ως εξής:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΔΑΣ

Αγαπητές και αγαπητοί Αιγιαλείς,

Η τοπική αυτοδιοίκηση πλέον με βάση τον Κλεισθένη Ι πρέπει να λειτουργήσει με την ευρύτερη δυνατή αποδοχή και με ανθρώπους που έχουν ως στόχο την πρόοδο και τη δημιουργία.

Η υποψήφια δήμαρχος Βάσω Ψυχράμη απέδειξε με την μέχρι τώρα συμμετοχή της στα δημοτικά πράγματα πως διαθέτει τις γνώσεις, την υπομονή, την επιμονή, την εργατικότητα, την αποφασιστικότητα και το ήθος που σίγουρα χρειάζεται ο δήμος μας. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να συμπορευθώ, έτσι ώστε στην προσπάθεια που κάνουμε από κοινού η Αιγιάλεια να προοδεύσει και να κερδίσει ό,τι της αξίζει.

Με τιμή
Γιάννης Γιδάς
Αναπληρωτής πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου

Ο κ. Γιδάς γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1973 αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Αιγίου και σπούδασε στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών απ’ όπου αποφοίτησε το 1996. Από το 2000 έως και σήμερα ασχολείται με την φροντιστηριακή εκπαίδευση ενώ είναι μόνιμος κάτοικος Μυρτιάς. Είναι αναπληρωτής πρόεδρος του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Αιγίου.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Οι ερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 θα πραγματοποιηθούν με τον νέο νόμο της απλής αναλογικής και έχουν μια σημαντική διαφορά από τις προηγούμενες. Δίνεται η δυνατότητα σε νέους, άξιους ανθρώπους, με ηγετικές ικανότητες να διεκδικήσουν ισότιμα να εργαστούν για το δήμο μας.

Η Αιγιάλεια δεν έχει άλλα χρονικά περιθώρια. Πρέπει να κερδίσει το χαμένο χρόνο δημιουργώντας ανάπτυξη.

Είναι επιτακτική πλέον ανάγκη ν΄ αλλάξουμε σελίδα και ν΄ ακολουθήσουμε μια νέα ελπιδοφόρο πορεία.

Η προοδευτική αυτή πορεία ενσαρκώνεται στο πρόσωπο της υποψήφιας δημάρχου κ. Βασιλικής Ψυχράμη.

Εκτίμησα την έντονη παρουσία της στα κοινά τα τελευταία εννέα χρόνια, την εργατικότητά της, το ήθος της , το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξε , το πλούσιο έργο που επιτέλεσε στις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε μέχρι σήμερα.

Το έργο αυτό αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του δήμου μας.

Η υποψήφια δήμαρχος κ. Βασιλική Ψυχράμη διαθέτει την ικανότητα, τις γνώσεις την εμπειρία και κυρίως το αίσθημα δικαίου, κάτι που ευρέως αναγνωρίζουν οι συμπολίτες μας.

Η καταξίωσή της στην κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί τα κοινά αλλά και η άριστη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα, με οδήγησαν στην απόφασή μου να συμπορευτώ μαζί της στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Συμπαρατάσσομαι στον αγώνα της για ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο μας, για την Αιγιάλεια που ονειρευόμαστε!»

Με τιμή
Αργύρης Παπαχριστόπουλος
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Βαλιμητίκων