ΠΑΤΡΑ: Σήμερα, οι εκλογές στο Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη

Κατόπιν συνεδριάσεως που έλαβε χώρα την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 16:00μ.μ στα γραφεία του συλλόγου στην Πάτρα , το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» και η Ελεγκτική Επιτροπή , αποφάσισε ομόφωνα να συγκαλέσει τα μέλη του συλλόγου σε Γενική Συνέλευση και να προχωρήσει σε εκλογή εφορευτικής επιτροπής ,ώστε να διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής ,σύμφωνα με τον άρθρο 16.του καταστατικού -Γενικές Αρχαιρεσίες -Εκλογές.
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αυτή  την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 10 :00 π.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αγοράς Αργύρη ,στην οδό Αγ. Ανδρέου 12.
Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν με το τέλος της Γενικής Συνέλευσης και έως τις 14:00 .

Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα όσον αφορά τις εκλογές θα πρέπει αρχικά να έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους στο σύλλογο ( εάν υπάρχουν ) και να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας την οποία θα βρίσκουν στα γραφεία του συλλόγου έως τις 5 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00- 19:00 μ.μ. στο γραφείο του συλλόγου στην Ακτή Δυμαίων 5 ,Τηλέφωνο επικοινωνίας :6934030028.