Η απόλυτη τάση στα μαλλιά για τη φετινή άνοιξη είναι το ροζ χρώμα

Γκρι μαλλιά, παστέλ μαλλιά, μπαλαγιάζ… Κατά καιρούς διάφορα πρωτότυπα χρώματα και τεχνικές βαφής έχουν γίνει μόδα, όμως φέτος η απόλυτη τάση είναι τα ροζ μαλλιά!

 

Πιο συγκεκριμένα, φέτος την άνοιξη η ροζ απόχρωση αναμειγνύεται με χρυσές (rose gold) ή καστανές αποχρώσεις (rose brown), χαρίζοντας ένα άκρως εντυπωσιακό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Πιθανότατα, έχει συναντήσει πολλές φορές στο Instagram και στο Pinterest το συγκεκριμένο trend, αφού ολοένα και περισσότερες γυναίκες τολμούν να βάψουν τα μαλλιά τους ροζ, προσαρμόζοντας την απόχρωση στο χρώμα μαλλιών που ήδη έχουν.

Αν φοβάστε να τολμήσετε μια τόσο μεγάλη αλλαγή, να σας ενημερώσουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια ημιμόνιμη ροζ βαφή, η οποία μετά από 10-20 λουσίματα θα φύγει, αφήνοντας άθικτο το κανονικό χρώμα μαλλιών σας.

Καλό είναι να έχετε κατά νου ότι το ροζ χρώμα θα σας κάνει να φαίνεστε πιο χλωμή, οπότε αν έχετε πολύ λευκή επιδερμίδα ίσως να το ξανασκεφτείτε.

Από την άλλη, τα ανοιχτόχρωμα ρούχα και το μακιγιάζ σε χρυσούς και μπρονζέ τόνους θα δείχνουν υπέροχα με το νέο σας μαλλί!

vita.gr

Πηγή