(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Σήμερα, η κηδεία του Κ. Σκαρτσάρη – Μηνύματα θλίψης για τον νεκρό συνδικαλιστή που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

 

Σήμερα Τρίτη στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου θα τελεστεί η κηδεία του Κώστα Σκαρτσάρη, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 58 ετών όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ, ενώ εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του, στη Θέα Πατρών.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε, σε χωράφι, στο ύψος του ναού της Ζωοδόχου Πηγής.

Το απόγευμα,  ενώ οδηγούσε τρακτέρ , κάτω από άγνωστες συνθήκες, αυτό εξετράπη της πορείας του και τον καταπλάκωσε.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε με 3 οχήματα και 10 άνδρες για τον απεγκλωβισμό του.

Μετά τον απεγκλωβισμό του, όπου οι πυροσβέστες επιχειρούσαν για περίπου μισή ώρα, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Κώστας Σκαρτσάρης, ήταν ιδιαίτερα γνωστός  από την έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση του.

Ήταν πατέρας 2  παιδιών και είχε βγει, εδώ και μία 3ετία,  στη σύνταξη από το Νοσοκομείο  “Άγιος Ανδρέας”, ενώ είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση και είχε διατελέσει Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας  ΠΑΣΟΚ.

Τη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του εξέφρασε ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων  Κώστας Πετρόπουλος.

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για τον ξαφνικό και άδικο θάνατο του Κώστα Σκαρτσάρη, πρώην εργαζόμενου στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», πατέρα δύο παιδιών.
Ο Δήμαρχος συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους οικείους του για την απώλειά τους.

 

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, εκφράζει τη θλίψη της για τον ξαφνικό και άδικο θάνατο του πρώην συναδέλφου της και πατέρα δύο παιδιών, Κώστα Σκαρτσάρη.
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους οικείους του.

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, εκφράζει την βαθύτατη θλίψης της για τον άδικο θάνατο του αγαπητού μας συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΣΚΑΡΤΣΑΡΗ.
Η ξαφνική απώλεια του Κώστα μας γέμισε θλίψη και οδύνη …
Ένας άξιος αγωνιστής της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ , το οποίο υπηρέτησε επι πολλές δεκαετίες με πίστη , με σθένος, με ανιδιοτέλεια , με αγάπη και ήθος, έφυγε από κοντά μας με άδικο τρόπο.
Ένας άνθρωπος τίμιος , ευθύς , πάντα γελαστός , πάντα αισιόδοξος και ειλικρινής .
Ένας Αγωνιστής της Ζωής και της Δημοκρατίας.
Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του .
Αιωνία σου η μνήμη αξέχαστε σύντροφε Κώστα !!!

Ο Συνάδελφος και Φίλος ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΡΤΣΑΡΗΣ που υπηρέτησε στο Νοσοκομείο μας για πάνω από 30 χρόνια και που συνταξιοδοτήθηκε στα τέλη του 2014, δεν βρίσκεται πια κοντά μας.
Ο Κώστας, που ήταν ένας ΤΙΜΙΟΣ και ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ Εργαζόμενος και Άνθρωπος, ένας πολύ καλός ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ της ζωής και της δημοκρατίας, έφυγε χθες ΞΑΦΝΙΚΑ-ΑΔΙΚΑ και ΠΡΟΩΡΑ από την ζωή.
Η απώλειά του μας γεμίζει ΘΛΙΨΗ και ΟΔΥΝΗ
Εκφράζω τα ΘΕΡΜΟΤΕΡΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ μου στην οικογένειά του
ΚΑΛΟ σου ταξίδι φίλε και Συνάδελφε Κώστα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ