ΠΑΤΡΑ: Σήμερα, συνεχίζεται το 54ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού – Αύριο με τίτλο “Μασκελακάρα”

Print

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 54ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» σε συνεργασία με την Οργανωτική Ομάδα του παιχνιδιού, που είναι ομάδα πληρωμάτων.

Σήμερα,  Σάββατο 9 Φεβρουαρίου από τις 12.00 έως τις 13.00 το ραντεβού του 54ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού με τίτλο «Μασκελακάρα» θα δοθεί στην Αγορά Αργύρη με τους κυνηγούς να προσκομίζουν στην Ομάδα του Παιχνιδιού τις μάσκες που τους είχαν δοθεί ως θέμα σακούλας το περασμένο Σάββατο στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Τα πληρώματα θα καταθέτουν τις μάσκες που θα έχουν στολίσει καρναβαλικά με ελεύθερο τρόπο, σύμφωνα με τη φαντασία, την έμπνευση, την ευρηματικότητα και την καλλιτεχνική τους φλέβα προσφέροντας ολοκληρωμένα πλέον εικαστικά-καρναβαλικά δημιουργήματα.

Εξάλλου δόθηκαν οι οδηγίες για τη φάση θεαμάτων «Περιοδεύων Θίασος» του 54ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στο χώρο του Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο) από τις 18.30 έως… όσο πάει!

Κάθε πλήρωμα (ή συνεργασία πληρωμάτων) καλείται να δημιουργήσει το δικό του “Θέαμα” βάσει των ακόλουθων οδηγιών:

«Δημιουργήστε και παρουσιάστε το trailer μιας κινηματογραφικής ταινίας με θεατρικό τρόπο. Το trailer να συνοδεύεται από το αντίστοιχο χαρακτηριστικό του soundtrack».

Όπως σημειώνει η Ομάδα του 54ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού:

«Επειδή όπως έχετε καταλάβει έχουμε χαλαρή διάθεση με τα θεάματα και τις κατασκευές, δεν θα σας μαλώσουμε εάν είναι το Ρεζουμέ της Ταινίας και όχι το Trailer, ή εάν έχετε παραποιήσει λίγο το σενάριο και παρουσιάσετε μία δική σας καρναβαλική εκδοχή! Αρκεί να είναι ξεκάθαρο για ποια ταινία πρόκειται!

Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς το είδος του θεάματος (παντομίμα/θεατρικό/χορευτικό), όπως επίσης δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιηθεί μουσική εάν αυτό εξυπηρετεί την παρουσίαση».

Κάθε πλήρωμα έχει στη διάθεση της 3-4 λεπτά για το δρώμενο του.

Θα απονεμηθούν 5 Βραβεία από την Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού.