Με τον Αβράαμ Παπαδόπουλο στην αποστολή για Τούμπα ο Ολυμπιακός

Με ξεκάθαρο στόχο το ψυχολογικό ντοπάρισμα των παικτών του στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να πάρει στην αποστολή του Ολυμπιακού τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο πάλαι ποτέ αρχηγός των ερυθρολεύκων, όπως και ο Βασίλης Τοροσίδης γνωρίζει πολύ καλά την Τούμπα και την ατμόσφαιρα που επικρατεί σε αυτή σε τέτοια παιχνίδι και ο Πορτογάλος θεώρησε σωστό να τον έχει μαζί του…

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δώσει έμφαση στις στημένες φάσεις ενώ μίλησε για τον συγκεκριμένο τομέα παιχνιδιού του «Δικεφάλου του Βορρά» στους παίκτες του.

«Οι στημένες φάσεις είναι σημαντικές. Μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές, που θα κρίνουν το παιχνίδι. Τα λιγότερα λάθη», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά τα πλάνα του 49χρονου τεχνικού, όλα δείχνουν ότι ο Μαντί Καμαρά θα πάρει θέση δίπλα στον Γκιγέρμε στην «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα, ο Τοροσίδης φαίνεται πως έχει το προβάδισμα να ξεκινήσει αντί του Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ακολουθεί και το πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη για τους «32» του Europa League.