(ΦΩΤΟ)-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πολλές παρουσίες σε μία πανέμορφη ετήσια γιορτή

Αψογοι οικοδεσπότες των συμπατριωτών τους εν Αθήναις αποδείχθηκαν και φέτος ο πρόεδρος, Δήμος Βαρβιτσιώτης αλλά και τα μέλη του ΔΣ της Παγκαλαβρυτινής Ενωσης.
Η εκπροσώπηση των Συλλόγων των χωριών απ’ όλη την επαρχία ήταν εντυπωσιακή.
Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι μουσικοί και οι χορευτές. Το συγκρότημα από Καλαβρυτινά παιδιά της Αθήνας, σπουδαστές του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης με παραδοσιακά όργανα, το συγκρότημα παραδοσιακών Κώστα Κοπανιτσάνου, το συγκρότημα πνευστών με μαέστρο τον κ. Μπαμπαράκο, ULALUM και φυσικά τα χορευτικά της Λυκούριας.
Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καρπέτας, η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας Διονυσία Μαράτου και ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Καπράλος. Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημ. Κοντογιάννης, ο τ. δήμαρχος και τ. βουλευτής αλλά και υποψήφιος δήμαρχος Αθ. Παπαδόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Σπ. Θεοχάρης, ο εκπρόσωπος του υποψηφίου Δημάρχου Γ. Τσενέ (Παπαναστασίου), η αντιδήμαχος Στ. Πανουτσακοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος κ.κ.Βασιλόπουλος, η βοηθός δημάρχου Χ. Παπαδάτου, η εκπρόσωπος της ΝΔ και του υποψηφίου περιφερειάρχης Ν. Φαρμάκη, κ. Γιαννιά, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Ηρ. Ρούπας, ο πρόεδρος της Ενωσης Μύλων και Υδροτριβών Πλανητέρου κ. Μητσόπουλος, πληθώρα προέδρων Συλλόγων και Φορέων και πολλοί συμπατριώτες.