Στον Ατζούν η επιμέλεια της κόρης του, η αντίδραση της πρώην συζύγου του

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε τελικά την επιμέλεια της κόρης του, μετά το διαζύγιό του με την σύζυγό του, την 27χρονη Σεϊμά Σουμπασί.

Δυο χρόνια αφότου παντρεύτηκαν και μετά από επτά χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Και οι δύο φαίνεται ότι έχουν βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια άλλων συντρόφων. Τα δημοσιεύματα, άλλωστε, που ήθελαν και τους δυο να διατηρούν εξωσυζυγικές σχέσεις οργίαζαν.

Οπως έγινε γνωστό χθες, την επιμέλεια της μικρής τους κόρης Μελίσα, δεν θα την έχει η Σεϊμά Σουμπασί αλλά ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Με ανακοίνωση που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Σεϊμά έκανε γνωστό πως σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου ο Ατζούν κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού.

Να σημειωθειό ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει τρεις ακόμη κόρες από τους δύο προηγούμενους γάμους του. Και οι τρεις μένουν με τις μητέρες τους.

Εν τω μεταξύ, η Σεϊμά Σουμπασί, η οποία πριν λίγο καιρό αναγκάστηκε να διαψεύσει δημοσίως ότι διατηρεί σχέση με νεαρό συνάδελφό της, τον οποίο τα τουρκικά ΜΜΕ παρουσίαζαν ως πέτρα του σκανδάλου για το διαζύγιό της με τον Τούρκο παραγωγό, δεν πηγαίνε πουθενά χωρίς την κόρη της, ενώ ακόμη και οι λογαριασμοί της στα socila media είναι γεμάτοι με το παιδί της, γεγονός που δεν επιβεβαιώνει ότι η απόφαση για την επιμέλεια την βρίσκει ακριβώς σύμφωνη.

Πάντως, η ίδια, στην ανακοίνωση που έκανε μέσω Instagram προσπάθησε να ρίξει τους τόνους:

«Προς αξιότιμα μέλη του Τύπου

Κατόπιν της απόφασης σχετικά  με την επιμέλεια της κόρη μας Μελίσα, αυτή δόθηκε στον πατέρα της, κύριο Ατζούν Ιλιτζαλί. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό αυτήν την απόφαση. 

Σε αυτό το σημείο δεν είναι σημαντικό το ποιος έχει την  κηδεμονία, αλλά να μεγαλώσει η κόρη μας με αγάπη και ευτυχία. 

Ο κύριος Ατζούν και εγώ θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί την Μελίσα. Η κόρη μας θα συνεχίζει να βιώνει αυτήν τη διαδικασία, όπως γινόταν μέχρι τώρα με τον πατέρα της.

Με τον κύριο Ατζούν δώσαμε τέλος στον γάμο μας σαν δύο πολιτισμένοι άνθρωποι. Από εδώ και στο εξής για το καλό της κόρης μας, Μελίσα, θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε πάντα τα καθήκοντά μας ως η μητέρα και ο πατέρας της.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση της ευαισθησίας του θέματος

Σεϊμά Σουμπασί». 

Μάλιστα, η Σεϊμά Σουμπασί λίγο αργότερα, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με πολλές φωτό με την μικρή Μελίσα γράφοντας: «Δίδυμες. Το άλλο μου μισό, μου λείπεις τόσο πολύ, ανυπομονώ να σε κρατήσω στα χέρια μου ξανά».