Οχάιο: Έκλεψαν πάνω από 1000 στρινγκ της Victoria’s Secret!

Περισσότερα από 1.000 εσώρουχα της Victoria’s Secret κατόρθωσαν να αρπάξουν από κατάστημα της εταιρίας δύο γυναίκες στο Οχάιο.

Οι γυναίκες μπήκαν μέσα ως πελάτισσες και ξαφνικά, χωρίς να γίνουν αντιληπτές, άρχισαν να ανοίγουν τα συρτάρια και να χώνουν μέσα σε τσάντες όσο περισσότερα δαντελωτά εσώρουχα μπορούσαν!

Αμέσως μετά αποχώρησαν «κυρίες», με την αστυνομία πλέον να προσπαθεί από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας να τις εντοπίσει.

Η όλη «επιχείρηση» των γυναικών δεν κράτησε παρά ελάχιστα λεπτά. Στο βίντεο φαίνονται να αρπάζουν εσώρουχα από τα συρτάρια και τους πάγκους του καταστήματος, και με γρήγορες κινήσεις να τα στιβάζουν μέσα στις τσάντες τους.

Υπολογίζεται ότι έκλεψαν εσώρουχα αξίας 5.700 δολαρίων, ενώ η αστυνομία προσπαθεί, αναρτώντας το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο facebook, να τις εντοπίσει.

Panty Perpetrators….On February 3rd, these ladies helped themselves to about 1,000 pairs of panties from a retailer. The loss is estimated near $5,700. This is only a portion of the video. If you can identify them contact Ptl. Balongie at 440 205 3293 and reference #19-3122. You can always send us a private message.

Δημοσιεύτηκε από Mentor Police Department στις Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019