ΗΠΑ: Γαμπρός παρενόχλησε έφηβη σερβιτόρα στην δεξίωση του γάμου του!

Όχι μόνο παρενόχλησε σεξουαλικά μια έφηβη σερβιτόρα στην δεξίωση του γάμου του, αλλά έμπλεξε και σε καβγά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τελικά, όχι αγκαλιά με την νύφη, ως ίθισται, αλλά… με χειροπέδες.

Ο 31χρονος Μάθιου Έιμερς από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ μάλλον δεν ήταν και τόσο ευτυχής με το γάμο του, αφού το ίδιο εκείνο βράδυ επιχείρησε να απατήσει την νέα του σύζυγο. Μάλιστα, ο ίδιος «την έπεσε» σε μια έφηβη σερβιτόρα με πολύ άσχημο τρόπο, καλώντας την «έξω» για να κάνουν «ό,τι ήθελε εκείνη».

Η κοπέλα τον απέρριψε και συνέχισε τη δουλειά της, όμως όταν πήγε κάποια στιγμή στην τουαλέτα ο Έιμερς την ακολούθησε. Εκεί δεν περιορίστηκε απλώς στα λόγια, αλλά άρπαξε την κοπέλα, την άγγιξε με τη βία και γδύθηκε, κατεβάζοντας το παντελόνι και το εσώρουχό του!

Η έφηβη πάντως κατόρθωσε να του ξεφύγει και προσπάθησε να μην δώσει συνέχεια στο περιστατικό – μέρα που ήταν…

Ο «ξαναμμένος» γαμπρός όμως δεν ησύχαζε με τίποτα και λίγο αργότερα άρχισε να… παίζει μπουνιές με τους καλεσμένους του. Ο καβγάς μάλιστα γενικεύτηκε τόσο, που κλήθηκε η αστυνομία και ο 31χρονος άντρας έφυγε από την δεξίωση του γάμου του σιδηροδέσμιος.

Πλέον αντιμετωπίζει μια σειρά κατηγορίες για εξύβριση και επίθεση, ακόμα και κατά των αστυνομικών.