Πλειοψηφία από το «λαϊκό μαγειρείο» του Μαξίμου που θυμίζει… κακαβιά

Συνεχίζουν απτόητοι στον κατήφορο που χάραξαν, ευτελίζοντας κάθε μέρα όλο και περισσότερο κάθε έννοια κοινοβουλευτισμού, ευτελίζοντας ανερυθρίαστα τη Δημοκρατία αυτή καθαυτή, μόνο και μόνο για να κρατηθούν ακόμη λίγες μέρες, λίγους μήνες στην εξουσία.
Μπροστά τους οι καλύτεροι ταχυδακτυλουργοί υποκλίνονται, καθώς είναι αξιοθαύμαστα εφευρετικοί στα κόλπα που σκαρφίζονται για να δείξουν ότι έχουν πλειοψηφία στη Βουλή, ενώ είναι μειοψηφία εδώ και πάρα πολύ καιρό τόσο εντός του κοινοβουλίου όσο και στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Η κυβέρνηση – «κουρελού» έφτασε στο σημείο να συνδράμει στην παγκόσμια πρωτοτυπία ώστε δύο βουλευτές να ανήκουν ταυτόχρονα σε δύο κοινοβουλευτικές ομάδες!
Κώστας Ζουράρις και Θανάσης Παπαχριστόπουλος θα αλλάζουν στα αποδυτήρια της Βουλής «φανέλα» και όποτε είναι να ψηφίζεται κάποιο νομοσχέδιο, αντί αυτής των ΑΝΕΛ, θα φοράνε αυτή του ΣΥΡΙΖΑ!
Πάντως, είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η ανεκδιήγητη πλειοψηφία των 151, παρασκευασμένη με φροντίδα από το «λαϊκό μαγειρείο» του Μαξίμου, θυμίζει κάτι σαν κακκαβιά, κάτι σαν γεμιστά με κιμά. Ομολογουμένως, όμως, δεν «τρώγεται» με τίποτα!
Κάθεται πλέον «βαριά» στο στομάχι των πολιτών, που θα τους αποβάλει στις εκλογές, οι οποίες θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό.

Θανάσης Νταβλούρος