ΠΑΤΡΑ: Για την επανακατάταξη 12 εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ, ο δήμαρχος στην Αθήνα

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν την επανακατάταξη 12 εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα με την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Στην συνάντηση συμμετείχαν και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας και ο Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στην ΔΕΥΑΠ, Γιώργος Μάρκου. Παραβρέθηκαν επίσης η νομική σύμβουλος της Επιχείρησης, Μαρία Παπαγεωργίου και ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ, Σπύρος Μπαλατσούκας.
Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ Ανδρέας Παπανικήτας δήλωσε ότι: «Σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ θα προχωρήσει η διαδικασία της επανακατάταξης των εργαζομένων. Αυτό θα συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάτρας, σε προσωπικό, καθώς οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία, λόγω της απασχολήσεώς τους, επί μακρό χρονικό διάστημα στις συγχωνευθείσες Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης».