Οι φωτογραφίες που δείχνουν ότι Κάρλα Μπρούνι και Μπέλα Χαντίντ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό [εικόνες]

Η 22χρονη Μπέλα Χαντίντ και η 51χρονη Κάρλα Μπρούνι γεννήθηκαν με τρεις δεκαετίες διαφορά και πάνω από 4.000 χιλιόμετρα μακριά η μία από την άλλη, αλλά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ορκίζονται πως θα μπορούσαν να είναι αδερφές.

Οι συγκρίσεις των φωτογραφιών με την μία δίπλα στην άλλη δείχνουν τις εκπληκτικές φυσικές ομοιότητες μεταξύ των δύο μοντέλων, ιδιαίτερα όταν η Κάρλα απεικονίζεται στην ηλικία των 20 και 30 ετών. Από τις μύτες, τα χείλη και τα ζυγωματικά, οι δύο αυτές γυναίκες σίγουρα έχουν πολλά περισσότερα κοινά από την κοινή σταδιοδρομία τους.

 

View this post on Instagram

Carla Bruni and Bella Hadid

A post shared by WELCOME TO REALITY (@celebface) on

Ο λογαριασμός στο Instagram @celebface επεσήμανες τις ομοιότητές τους, επιλέγοντας φωτογραφίες με τα δύο μοντέλα να ποζάρουν με τον ίδιο τρόπο.

Και το celebface δεν είναι το πρώτο που το παρατηρεί. Το Harper’s Bazaar Αυστραλίας τις αποκάλεσε «δίδυμες», το Elle UK ανέφερε πως η «παράξενη ομοιότητα» τους «μας τρέλανε» ενώ το περιοδικό W αστειεύτηκε με τις πιθανές θεωρίες συνωμοσίας πως στην πραγματικότητα είναι το ίδιο άτομο.

Το Harper’s Bazaar Αυστραλίας τις αποκάλεσε «δίδυμες»

Ακόμη και η ίδια η Κάρλα Μπρούνι αναγνώρισε πως μοιάζουν πολύ. Τον Μάιο του περασμένου έτους, οι δύο αυτές γυναίκες παραβρέθηκαν στο σόου Fashion for Relief κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και συναντήθηκαν. Κι όπως ήταν λογικό φωτογραφήθηκαν μαζί.

 

View this post on Instagram

Do I have a hidden daughter? ❤️ @bellahadid

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on