Ο «Μανόλο του Παππά» παντρεύεται την τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη

Εναν μεγάλο έρωτα με την τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη ζει ο Μανώλης Πετσίτης, «μυστικοσύμβουλος» του Μεγάρου Μαξίμου και φίλος του υπουργού Νίκου Παππά. Μάλιστα η σχέση τους είναι τόσο δυνατή που τους επόμενους μήνες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Γιατί ο «Μανόλο του Παππά», όπως τον αποκαλούν πολλοί, δεν πτοείται από την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Αθηνών, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του στην υπόθεση της Δημόσιας Επιχείρησης Παροχής Αερίου (ΔΕΠΑ), και έχει σκοπό να απολαύσει όσα όμορφα του έφερε η ζωή.

manolo04
Η Βίκυ Καρνέζη γνώρισε τον Μανώλη Πετσίτη όταν εκείνη εμφανιζόταν σε κέντρα διασκέδασης της επαρχίας ενώ αυτός έτρεχε… για τις δουλειές της κυβέρνησης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso ο Μανόλο και η Βίκυ θα παντρευτούν το καλοκαίρι του 2019 και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.  Ο γάμος αναμένεται να γίνει στην Πάρο, από όπου κατάγεται η νύφη, με κουμπάρα την επίσης εκρηκτική τραγουδίστρια Ερη Ζώρα.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Μάιο του 2018. Γνωρίστηκαν σε μία κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Πριν λίγο καιρό πέρασαν μία μικρή κρίση, ωστόσο ειδικά το τελευταίο διάστημα που ο Πετσίτης βρέθηκε στο προσκήνιο, είναι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ, εξ ου και η απόφαση για τον γάμο.