Survivor: Αποχώρησε η Ντέμη από την ελληνική ομάδα

Η πρώτη αποχώρηση από το Survivor Ελλάδας – Τουρκίας έγινε χθες το βράδυ. Η ελληνική ομάδα είχε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες, καθώς ηττήθηκε από την τουρκική στον πρώτο αγώνα ασυλίας του φετινού παιχνιδιού.

Ιουλιέτα Κίτρινοτ, Σπύρος Γουρδούπης και Ντέμη Τσαγανού ήταν οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και όπως ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης, ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι είναι η Ντέμη Τσαγανού.

Υπενθυμίζεται ότι από την ελληνική ομάδα ήδη έχει αποχωρήσει ο Δημήτρης Μαργαρίτης λόγω τραυματισμού.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στεναχωρημένη γιατί όπως είπα και πριν ήταν ένα όνειρο που ήθελα να το ζήσω περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι, όποτε όταν έρχεσαι στη θέση του υποψήφιου, υπάρχει και η πιθανότητα να συμβεί αυτό που συνέβη τώρα. Οπότε, οκ. Δεν θα πω ότι είναι αδικία ακριβώς γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι αδικία από την άποψη ότι δεν έχεις προλάβει να δείξεις πράγματα, κληθήκαμε να πάρουμε μια απόφαση για το ποιον θα ψηφίσουμε, ενώ ουσιαστικά είχαμε παίξει πολύ λίγο. Στην πορεία έδειξα ότι έχω πολύ δυνατά στοιχεία, οπότε με αυτή την έννοια είναι άδικο και για μένα και για την ομάδα που φεύγω», είπε η Ντέμη Τσαγανού λίγο μετά την ανακοίνωση.