Σε αυτή τη φωτογραφία η Μαρί Σαντάλ έχει “κοκοράκι” στερεωμένο με λακ

Αν στα τέλη της δεκαετίας του 198ο ήσουν τουλάχιστον παιδί, θα θυμάσαι οπωσδήποτε αυτό το χτένισμα το οποίο είχε στιγματίσει εκείνη την εποχή και δεν είναι άλλο από μια εξαιρετικά “λακαρισμένη” κοντή φράντζα, η οποία σχημάτιζε μια καμπύλη η οποία πέρασε στην ιστορία της μόδας ως το κοσμαγάπητο “κοκόρι” ή χαϊδευτικά “κοκοράκι”.

Οι περισσότερες αν όχι όλες οι γυναίκες είχαν κάποτε χρησιμοποιήσει πολύ ζελέ, αρκετή λακ και το σεσουάρ τους για να δημιουργήσουν στα μαλλιά τους αυτό το χτένισμα και όπως αποδεικνύεται τώρα, δεν ήταν μονάχα τραγουδίστριες με pop επιτυχίες ή συμμαθήτριές σου στο γυμνάσιο αλλά ακόμη και κορίτσια που παντρεύτηκαν αργότερα πρίγκιπες.

Η φωτογραφία της Μαρί Σαντάλ από την αποφοίτησή της όπως η ίδια γράφει στη λεζάντα της είναι ;ένα δυνατό tbt που αποτελεί την τρανή απόδειξη ότι το “κοκόρι” μας ένωσε κάποτε όλες.

Στη λεζάντα έγραψε: An oldie but a goodie, me looking stunned with Keith Haring and Steven Sprouse at my graduation dinner. Super flash back ♥️ δηλαδή Ένα παλιό αλλά καλό, με εμένα έκπληκτη μαζί με τον Keith Haring και τον Steven Sprouse στο δείπνο της αποφοίτησής μου. Εξαιρετικό  flash back.