Πάτρα:Ευχαριστίες ΠΕΑΚ σε χορηγούς, υποστηρικτές και εθελοντές

Η Επιτροπή Διοίκησης του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Πάτρας, θέλει και δημόσια να ευχαριστήσει τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης που διοργανώθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η μαζική συμμετοχή της αθλητικής οικογένειας της Πάτρας αλλά και των φορέων και των πολιτών στην εκδήλωση, απέδειξε για άλλη μια φορά, πως η πόλη διαθέτει ανθρώπους που υπηρετούν και αγαπούν τον αθλητισμό και τον έχουν στο επίκεντρο της δραστηριότητας τους.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:
Τις κυρίες του Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Πατρών, οι οποίες άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να συμμετάσχει στην εκδήλωση το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων Πάτρας, καθώς και τον χοροδιδάσκαλο του Λυκείου Ελληνίδων Βασίλη Σταμόπουλο και την Έφορο Εθνικών Χορών του Λυκείου, Εύη Σπηλιωτοπούλου.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας να συμμετάσχει στην εκδήλωση η Νεανική Χορωδία του Οργανισμού και ιδιαίτερα τις κυρίες Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου και Μαρίνα Μυλωνά.
Τα μέλη του κουαρτέτου Εγχόρδων Βάγια Ζεππάτου, Λένα Λάππα, Νικόλα Φωτόπουλο και Κωνσταντίνο Λοτσάρη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους εθελοντές του ΠΕΑΚ Πάτρας, οι οποίοι με την εθελοντική τους εργασία συνέβαλαν καθοριστικά στην προετοιμασία και την επιτυχία της εκδήλωσης και απέδειξαν για άλλη μια φορά πως, ο εθελοντισμός μας αφορά όλους και συνιστά μια εξαιρετική λειτουργία ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.
Τέλος θέλουμε και δημόσια να ευχαριστήσουμε τους δωροθέτες και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης:
Τις επιχειρήσεις “Λουξ Μαρλαφέκας”, “Μπαϊλός Α.Ε.”, “Αντωνιάδης Σπορτ”, “Αφοι Κανελλόπουλοι”, “ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΠ ΓΚΑΖ”, Aqua Frenia και ασφαλιστικό γραφείο Πηνελόπης Αλιβιζάτου και τα σωματεία ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΑΚΡΟΣ, ΝΕΠ, ΝΟΠ.