Νεαρός αλλοδαπός μετέφερε πάνω από 48 κιλά χασίς

Από μια περιοχή της Καστοριάς καταδίωκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αλλά έφτασαν ως την Κοζάνη για να το ακινητοποιήσουν!

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνοδηγός βγήκε αθέατος από το ύποπτο όχημα και εξαφανίστηκε εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι. Όμως, ο 27χρονος αλλοδαπός οδηγός συνελήφθη, στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 22 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 48 κιλών και 400 γραμμαρίων.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, μαζί με το κινητό, δυο κάρτες SIM και 30 ευρώ που είχε πάνω του ο 27χρονος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα σε βαθμό κακουργήματος με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνοδηγού συνεχίζονται.