(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Συνεδριακό Κέντρο του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδος. Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ.κ. Ειρηναίος, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση, την αγάπη και το σεβασμό του στον Όμιλο. Παρόντες ήταν επίσης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Κατσιφάρας Απόστολος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Αλεξόπουλος Γρηγόρης. Το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι από άλλους συλλόγους της Πάτρας καθώς και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του Συνεδριακού.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη παράδοση όπου παρουσιάστηκαν χοροί από διάφορες περιοχές της Ελλάδας με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων του ομίλου. Με αφορμή τα 10 χρόνια παρουσίας του στο χώρο του πολιτισμού προβλήθηκαν βίντεο με τη πορεία του, γεγονός που συγκίνησε θεατές, χορευτές και στελέχη.
Αναμένουμε τη πραγματοποίηση κι άλλων δράσεων του ομίλου όπως το 5ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών στις 30 & 31 Μαρτίου 2019 καθώς και τη κεντρική του παράσταση στα μέσα Ιουνίου.