(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Π.Σ.Ε.Ε.Ε.Π.Μ

Μεγάλη η συμμετοχή των Συναδέλφων μας από την επικράτεια στην ετήσια συνέλευση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Π.Σ.Ε.Ε.Ε.Π.Μ, στην Πάτρα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στον χώρο εστίασης «ΜΥΛΩΝΑ» με πολλά μηνύματα και πολλούς αποδέκτες.

Απουσίαζαν ενώ είχαν προσκληθεί η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών , οι 5 Δήμαρχοι του Ν. Αχαΐας (Πατρέων Αιγιαλείας, Ερυμάνθου, Καλαβρύτων και Δ. Αχαΐας) καθώς και πέντε βουλευτές του Νομού αφού παραβρέθηκαν μόνο οι τρεις .Αυτό δεν μας λυπεί γιατί προφανώς δεν είχαν να μας πουν τίποτα.

Το δε Υπουργείο δεν είναι ξεκάθαρο σχετικά με τα πτυχία μας και τα προβλήματα του κλάδου , καθώς και το πότε θα φέρει το π.δ για την ένταξη μας στο μητρώο του υπουργείου ,όπως ορίζει η διαδικασία και η νομοθεσία.

Οι δε Δήμαρχοι της Αχαΐας, είναι στο κόκκινο από μικρά έργα που εκτελεί ο κλάδος μας , τάχα λένε πως δεν τους δίνει χρήματα η κυβέρνηση και κάποια που έχουν δεν μπορούν να κάνουν κατάτμηση .Με την λογική αυτή δεν κάνουν απολύτως τίποτα , εμείς τους λέμε , αν δεν ξέρουν και δεν γνωρίζουν και δεν έμαθαν ,να ρωτήσουν Περιφέρειες και Δήμους στην επικράτεια που έχουν κάθε μέρα ανακοινώσεις έργων. Υπάρχουν Περιφέρειες μαζί με τους Δήμους που βγάζουν εκατοντάδες μικρά έργα ανά το χρόνο , με αποτέλεσμα να δουλεύουν όλοι, τα χρήματα να πέφτουν στην τοπική οικονομία και βασικά να στηρίζουν τον κλάδο μας ,που τους εξυπηρετεί σε κάθε ανάγκη τους ή θεομηνία , μιας και μόνο εμείς διαθέτουμε μηχανήματα έργων στην επικράτεια .

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στους εκεί Περιφερειάρχες και Δημάρχους.

Ευχαριστούμε τους βουλευτές του ν. Αχαΐας Ν. Νικολόπουλο, Ι. Φωτήλα και Κ. Σπαρτινό, τον πρώην βουλευτή και υποψ. Δήμαρχο για τον Δήμο της Πάτρας Α. Χρυσανθακόπουλο καθώς και τον πρώην βουλευτή και υποψ,βουλευτη στο ν, Αχαΐας κ. Δ. Κατσικόπουλο.που παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν την εκδήλωσή μας.

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τον περιφερειάρχη μας Α. Κατσιφάρα, τους αντ/χες Γ. Αλεξόπουλο, Θ. Δριβήλα , καθώς και τον πρόεδρο του περιφερειακού Συμβουλίου Γ. Αγγελόπουλο, τους περιφερειακούς συμβούλους Κ. Πετρόπουλο, και Τ.Φωτόπουλο.

Από τον Δήμο Πατρέων τον αντιδήμαρχο Κ. Κορδά και με επιστολή που απέστειλε ο δημ. Σύμβουλος Σ. Σκιαδαρέσης.

Από τον Ερυθρό Σταυρό τμ. Πάτρας τον πρώην πρόεδρος κ. Ν. Οικονομόπουλος καθώς και τον εκπαιδευτή και διασώστη Β. Ανδριόπουλο που τους δηλώσαμε ότι θα είμαστε στην διάθεση τους με μηχανήματα ,εξοπλισμό με έμπειρους χειριστές ότι ώρα μας χρειαστούν να παρέμβουμε ,διότι η μονάδα της Πάτρας έχει προσφέρει μεγάλο έργο στη χώρα μας .

Τέλος παραβρέθηκαν ο κ .Κ .Μπακαλάρος , επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής, από την Δ/Υγιεινής Αχαΐας ο κ. Αγγελόπουλος , ο δικηγόρος κ. Ε. Τρίγκας καθώς και από την Περιφέρεια Δ . Ελλάδας η υπεύθυνη για θέματα εμπειροτεχνών και άξια υπάλληλος κ. Β. Φαραου ,από τον Δ. Ερυμάνθου η επίσης άξια υπάλληλος κ. Α . Ζαχαροπούλου.

Ευχαριστούμε τον σεβασμιότατο ιερέα μας κ. Σκιαδαρέση από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα που μας μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Μητροπολίτη μας κ.κ Χρυσοστόμου.

Σας ευχαριστούμε όλους σας

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Από το ΔΣ του Π.Σ.Ε.Ε.Ε.Π.Μ