Αποστολάκης: Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις μάχονται για την ειρήνη

(Ξένη Δημοσίευση) Τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη που μιλάει στον Πτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου (ΔΕΝ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ), στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), στον Πειραιά, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019. Πριν από την τελετή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στέφανο στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, στην Αθήνα. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΕΘΑ/STR

Στην προσπάθεια διατήρησης των ισορροπιών στην ευρύτερη περιοχή εστίασε σε δηλώσεις του από τη Λάρισα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο κ. Αποστολάκης, ο οποίος παρευρέθηκε στις τελετές παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της 1ης Στρατιάς αλλά και του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας, σημείωσε ότι πρόκειται για κομβικές διοικήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Η περίοδος είναι κρίσιμη. Είμαστε σε μια συνεχή προσπάθεια να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στην περιοχή» ανέφερε σε σύντομη δήλωσή του, τονίζοντας ότι η χώρας μας και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μάχονται για την ειρήνη.

Παράλληλα, δήλωσε υπερήφανος για τα απερχόμενα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ ευχήθηκε στον νέο Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο και τον νέο ΑΤΑ Αντιπτέραρχο Μπουρολιά να έχουν ακόμη περισσότερη επιτυχία από τους προκατόχους τους.