Κίνδυνος για την ΑΕΚ από την έκθεση της Αστυνομίας!

Τα πράγματα ξέφυγαν στο ΟΑΚΑ έπειτα από τον ολοκλήρωση του μεγάλου ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και μετά την ένταση που υπήρξε κάτω από το μπουθ με τους φιλοξενούμενους, έγιναν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία έξω από το πέταλο των οργανωμένων, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών.

Στην έκθεση της αστυνομίας λοιπόν γίνεται λόγος για επίθεση από περίπου 500 οπαδούς με καλυμμένα πρόσωπα, οι οποίοι πέταξαν δύο φωτοβολίδες, πέτρες, λοστούς και μπουκάλια.

Τονίζεται ότι δεν υπήρχε τραυματισμός και μόνο μια μικρή φθορά σε εξοπλισμό. Τονίζει επίσης ότι άλλη, μικρότερη ομάδα επιτέθηκε με πέτρες κατά αστυνομικών που βρίσκονταν στο πάρκινγκ του κλειστού, κάνοντας αναφορά και στα όσα έγιναν κάτω από το μπουθ των φιλοξενούμενων εντός του γηπέδου.

Πλέον, ο τρόπος με τον οποίο θα τιμωρηθεί η ΑΕΚ εξαρτάται από την ερμηνεία που θα δώσει ο αθλητικός δικαστής. Αν δεχθεί την κατηγορία της «φθοράς ξένης περιουσίας» τότε η ποινή θα είναι πρόστιμο και κεκλεισμένων, ενώ αν δεχθεί ότι πρόκειται για «βιαιοπραγία κατά προσώπων», όπως είχε γίνει στα επεισόδια μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τότε είναι πιθανή και η αφαίρεση βαθμών!

 

Πηγή:www.gazzetta.gr