(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Συνέλευση του σωματείου «VOCAL ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ»

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/2/2018 η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του καλλιτεχνικού σωματείου «VOCAL ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΤΡΑΣ», όπως προβλέπεται από το καταστατικό του σωματείου.
Στην Γενική Συνέλευση και αφού εξελέγη τριμελές προεδρείο, ο Πρόεδρος κ Κων/νος Νικολακόπουλος διάβασε τον Γενικό Απολογισμό Δράσεων του Δ.Σ. κατά την παρελθούσα χρονιά και τον σχεδιασμό δράσεων για την νέα χρονιά. Στην συνέχεια η ταμίας κα Βίκη Χειλάκου παρουσίασε το Οικονομικό Απολογισμό του 2018 και το Οικονομικό Προϋπολογισμό του 2019. Κατόπιν η κα Αγγελική Λάζου μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής διάβασε εκ μέρους της Επιτροπής το πρακτικό ελέγχου των οικονομικών στοιχείων του Σωματείου. Όλα τα ανωτέρω έτυχαν της ομόφωνης έγκρισης της Γενική Συνέλευσης. Στο τέλος μίλησε προς την Γενική Συνέλευση η Καλλιτεχνική Διευθύντρια και μαέστρος κα Κατερίνα Πολυμενάκου, αναφερόμενη στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του καλλιτεχνικού έργου των τμημάτων και στα καλλιτεχνικά σχέδια για την επόμενη χρονιά. Ακολούθησε συζήτηση για διάφορα θέματα λειτουργίας του σωματείου και αντηλλάγησαν σκέψεις για το εγγύς μέλλον.

Στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιττας του
σωματείου από τον Πρόεδρο κ. Κων/νο Νικολακόπουλο. Το φλουρί της πίττας των τμημάτων έλαχε στο νεοσύστατο τμήμα yoga και κινησιολογίας, ενώ από τα μέλη, τυχερή ήταν η κα Κυριακή Ντίνου, μουσικός, εκ των πρώτων μελών των φωνητικών Μουσικών Σχημάτων Vocal.