(Βιντεο)-Ο Πολάκης χορεύει ζεϊμπέκικο… στον Σταμάτη Κραουνάκη

Μετά την ανάρτηση του κ. Κραουνάκη σχετικά με τη συμπάθεια που τρέφει για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο κ. Πολάκης ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση

Λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη σχετικά με τη συμπάθεια που τρέφει για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο κ. Πολάκης ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση και επισκέφθηκε το κέντρο Γραμμές, όπου εμφανίζεται ο καλλιτέχνης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέβασε, μάλιστα, δυο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στο πρώτο γνωστοποιεί ότι είναι «Στον Σταμάτη Κραουνάκη στις “Γραμμές”. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπάρων»…

Στο δεύτερο βίντεο, που συνοδεύεται με το σχόλιο «έτσι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!» εμφανίζεται να χορεύει ζεϊμπέκικο, επί σκηνής, με ποικίλες χορευτικές φιγούρες -ακόμη και πέφτοντας στο πάτωμα- και με υπόκρουση το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου».

Η δήλωση του Σταμάτη Κραουνάκη, στην οποία υπερασπίζεται τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση. Ο μουσικοσυνθέτης φέρεται να σχολιάζει σχετικά: «Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50!… Γι’ αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ…ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πώς να το πω…».

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο κ. Κραουνάκης μάζεψε την εν λόγω δήλωση, τονίζοντας, ωστόσο, το εξής: «Λοιπόν παιδιά πουθενά δεν έχω δώσει συνέντευξη ή τέτοια δήλωση. Αγαπώ Πολάκη, μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς του είναι ο μόνος που τολμά».