Τα αστυνομικά νέα της ημέρας από Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε ένα αλυσοπρίονο, αξίας -500-ευρώ περίπου, από υπόγειο οικίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απόπειρα ζωοκτονίας και για του νόμου περί όπλων

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη ο οποίος πρωινές ώρες της 28-01-2019, αποπειράθηκε να θανατώσει ένα άλογο, πυροβολώντας μία φορά με κυνηγετικό όπλο προς την κατεύθυνσή του, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει στα κάτω άκρα.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο 69ο χλμ της Εθνικής Οδού Αντιρρίου –Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σύλληψη ημεδαπής για ηχορύπανση
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, μία 44χρονη ημεδαπή, διότι διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτρια, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηχόμετρο, διαπιστώθηκε ότι η μουσική που μεταδιδόταν υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.