Πληθώρα προβλημάτων αντιμετωπίζουμε στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας,

Τον τελευταίο καιρό και όχι μόνον, ΕΝΤΟΝΑ και ΠΙΕΣΤΙΚΑ αναδεικνύουμε την πληθώρα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ τις ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ σ΄αυτά.
Δυστυχώς όμως, απέναντί μας συναντάμε ένα ΤΟΙΧΟΣ, τούς κυβερνώντες και τους Διοικούντες το σύστημα, οι οποίοι αδιαφορούν γι΄ αυτά και που δυστυχώς περί άλλων τυρβάζουν.
Αυτή η κατάσταση ήταν και η αιτία που χθες μας οδήγησε, σε ακόμη μια κινητοποίηση, την ΠΟΡΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ του ΕΣΥ, όπου αναδείξαμε ακόμη μια φορά:
 Την επί 10 ολόκληρους μήνες αδιαφορία τους και συνάμα αναλγησία τους, στην επίλυση, του εσκεμμένου λάθους στον οργανισμό, χάριν του οποίου είμαστε στον ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ.
 Την επί 10 ολόκληρους μήνες ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ Δ.Σ, ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ και γενικά ανύπαρκτης ομαλής Διοίκησης στο Νοσοκομείο.
 Την επί 12 ολόκληρους μήνες ξεχασμένη ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ, που δια στόματος Πολάκη εξήγγειλαν, αποδεχόμενοι το σχετικό αίτημά μας.
Και γενικά την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ που πλήττει όλα τα Νοσοκομεία της χώρας μας, της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και εμάς ΕΔΩ στον ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ.
Οι χθεσινές κινητοποιήσεις για εμάς εδώ στον ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, που ήταν το επίκεντρο αλλά και η αφετηρία τους, οφείλουμε να επισημάνουμε, ότι ξεκίνησαν από το πρωί, με την ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΟΥ του ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟΥ, σε ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΟ, την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΜΑΣ. Συνεχίσαμε με την συγκέντρωσή μας στον περιβάλλοντα χώρο, στην πύλη του Νοσοκομείου, κάτω δυστυχώς από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την πορεία στους δρόμους της πόλης μας, με ΚΑΤΑΛΗΞΗ την 6η Υ.Πε, όπου συναντηθήκαμε με την εκεί Διοίκηση. Μια Διοίκηση κατώτερη των περιστάσεων και ένας Διοικητής που δεν τον ενδιέφερε η αντιμετώπιση των προβλημάτων μας, αλλά η κυβερνητική προπαγάνδα, μέσα από την με ψεύτικα στοιχεία ωραιοποίηση της κατάστασης, με επαναλαμβανόμενες αοριστολογίες που δυστυχώς έχουν αποδειχθεί ¨κάλπικες¨.
Στα πλαίσια της χθεσινής κινητοποίησης βρισκόμαστε δυστυχώς ακόμη μία φορά στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε τον ¨Δκτή¨ του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΑΣ, που του επέτρεψε την είσοδο στο κτίριο, άρχισε να ασκεί ¨τρομοκρατία¨ καλώντας τους Εργαζόμενους να υπογράφουν ενώπιον του, αν θα δουλέψουν ή αν θα απεργήσουν, προφανώς για να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό. Μια πράξη σαφώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ, που δυστυχώς γι΄ αυτόν, επιβεβαιώνει πλήρως τα εκάστοτε λεγόμενά μας για τον ρόλο του, που χθες υποδυόταν τον ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟ.
Δηλώνουμε λοιπόν ακόμη μια φορά ότι, ο τρόπος λειτουργίας τους και οι πρακτικές τους, που είναι εναρμονισμένες στον πολιτικό τους προϊστάμενο, τον απερίγραπτο ΥΒΡΕΟΛΟΓΟ Πολάκη, που έχει ισοπεδώσει κάθε ίχνος σοβαρού συνομιλητή μας, μας αναγκάζει για τα δίκαια αιτήματά μας, να είμαστε καθημερινά στους δρόμους.

Κώστας Πετρόπουλος