Με Ενρίκε, αλλά χωρίς Ολιβέιρα και Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Με τον Πέδρο Ενρίκε να μπαίνει αποστολή για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του, αναχωρεί ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Αντίθετα, εκτός έμειναν τα δύο τελευταία αποκτήματα του Δικεφάλου του Βορρά, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα και ο Σβέριρ Ίνγκασον.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει τον Γιαννούλη ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, αλλά και τον τραυματία Κάνιας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο Φεβρουάριος ξεκινά με μια δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ. Αλλά και ποιος μήνας ως τώρα δεν άρχισε ή τελείωσε με μια δοκιμασία; Το ματς με την ΑΕΚ είναι ντέρμπι, αλλά ποιο από τα προηγούμενα 18 δεν ήταν;

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του άλλους τρεις βαθμούς, άλλο ένα παιχνίδι στο δρόμο για την επίτευξη του στόχου του που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε αγώνας είναι τελικός και κάθε ένας έχει τη δική του σημασία.

Το Σάββατο (02.02) το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Δημήτρη Γιαννούλη, ενώ και ο Χοσέ Κάνιας, ο οποίος συνέχισε να δουλεύει ατομικά, είναι εκτός μάχης.

Αντίθετα ο Πέδρο Ενρίκε θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αποστολή, μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο.Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους εξής 18 για τη μάχη με την ΑΕΚ:Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Τόσκα , Βιεϊρίνια , Σάκχοφ , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Λημνιός , Ενρίκε , Άκπομ , Σφιντέρσκι.»