Σύμβουλοι του Μακρόν εύχονται να πεθάνει η Μπριζίτ Μακρον γιατί θα είναι πιο πετυχημένος ως θλιμμένος χήρος

Σε έναν σοκαριστικό ισχυρισμό προβαίνουν οι συγγραφείς του βιβλίου «Madam President» που αναφέρεται στην Μπριζίτ Μακρόν καθώς, όπως υποστηρίζουν, πιστοί συνεργάτες του Εμμάνουελ Μακρόνεύχονται η 65χρονη σύζυγός του να πεθάνει ώστε αυτός να εμφανίζεται ως θλιμμένος χήρος και έτσι να έχει περισσότερη συμπάθεια.

Το βιβλίο στο οποίο η Μπριζίτ Μακρόν περιγράφεται ως μια δολοπλόκος που έσπρωξε τον Μακρόν για να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας, υπογράφουν οι πολιτικοί συντάκτες της Parisien, Άβα Ντζαμσίντι και Νάταλι Σουκ.

Σύμφωνα με το βιβλίο η συμπεριφορά της 65χρονης πρώτης κυρίας της Γαλλίας έχει ενοχλήσει τους πιστούς «Μορμόνους» του Μακρόν – όπως χαρακτηρίζονται οι πιο πιστοί συνεργάτες του Γάλλου προέδρου.

«Ονειρεύονται να πεθάνει» αναφέρει πηγή που βρίσκεται κοντά στο προεδρικό ζεύγος υποστηρίζοντας ότι ο Μακρόν θα είναι πιο επιτυχημένος αν είναι μόνος του. «Γι’ αυτούς ο Μακρόν ως θλιμμένος χήρος θα είναι θαυμάσιος. Είναι ερωτευμένοι μαζί του. Τη νύχτα ονειρεύονται ότι πετυχαίνουν να εξαφανιστεί (σ.σ. η Μπριζίτ Μακρόν)».

Το βιβλίο κατονομάζει, μάλιστα, δύο από τους πιστούς συμβούλους του Μακρόν, τον 31χρονο Ισμαήλ Εμελιέν, τον συνιδρυτή του En Marche! – του κινήματος που έφερε στην εξουσία τον Μακρόν – και τον 33χρονο Στεφάν Σεζούρν.

Οι συγγραφείς του βιβλίου παρατηρούν ότι χρειάστηκαν κότσια και χιούμορ από την πλευρά της Μπριζίτ Μακρόν για να βρεθεί στο πλευρό του Γάλλου προέδρου προσθέτοντας ότι «έχει χλευαστεί, την έχουν προσβάλει και την έχουν κουτσομπολέψει κρίνοντας την ένοχη επειδή ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε έναν άνδρα 24 χρόνια νεώτερό της».