ΠΑΤΡΑ: Σήμερα, η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Σύλλογο Χίων

Ο Σύλλογος Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» σας εύχεται «Καλή Χρονιά, με υγεία» και σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) στις 18:00 μ.μ.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου μας θα ευλογήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.
Στην εκδήλωση θα περιλαμβάνεται ομιλία της Δρ. Ευαγγελίας Τσιμπρή, Νευρολόγου – Διευθύντριας ΕΣΥ της Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, με τίτλο: «Τα κρυστάλλινα δάκρυα της Χίου στο πέρασμα των χρόνων».
Επίσης, θα συμμετέχει φιλικά η Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων, επενδύοντας μουσικά την εκδήλωση, ενώ δε θα λείψουν και τα χιώτικα κεράσματα!
Θα ήταν χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ «Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ»
Ο Σύλλογος Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» ιδρύθηκε το έτος 2000 από Χιώτες της Αχαΐας, ώστε τα μέλη του με εκδηλώσεις και δράσεις οργανωμένα να γιορτάζουν και να τιμούν επετείους σχετικές με τη Χίο, να διατηρούν τους δεσμούς τους με αυτήν, να προωθούν τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων αλλά και να γνωρίσουν την ιστορία της, τα δημιουργήματα των κατοίκων της, την πολιτιστική της παράδοση και να συνειδητοποιήσουν την ιστορική της εξέλιξη και συνέχεια.