Πάτρα:Σήμερα η κηδεία του Παναγιώτη -Βαρύ πένθος για την οικογένεια της Παναχαϊκής

Μεγάλη απώλεια και βαρύ πένθος για την οικογένεια της Παναχαϊκής, καθώς «έφυγε» χθες στα 40 του χρόνια ο Παναγιώτης Κωστόπουλος μετά από γενναία και παλικαρίσια μάχη που έδωσε έπειτα από τα σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.
Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος ήταν εμβληματική φυσιογνωμία για τους «κοκκινόμαυρους» και αγαπούσε την Παναχαϊκή με πάθος! Γεννήθηκε στην Αγυιά και από μικρό παιδί πήγαινε στο γήπεδο. Το 2006 ένα ατύχημα του άλλαξε τη ζωή. Για τρεισήμισι ήταν σε κώμα. Παλικάρι από τα λίγα πάλεψε και βγήκε νικητής από εκείνη τη μεγάλη περιπέτεια και από τότε παρέμεινε καθηλωμένος σε καροτσάκι. Ομως αυτό δεν τον εμπόδιζε να είναι πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του Παναχαϊκής και μάλιστα όταν μπόρεσε να σταθεροποιήσει την κατάσταση της υγείας του άρχισε να την ακολουθεί και στα εκτός έδρας παιχνίδια όπως τα παλιά. Πλέον θα την παρακολουθεί από ψηλά…

Οι οπαδοί της Παναχαϊκής αγαπούσαν τον Παναγιώτη Κωστόπουλο και πολλές φορές στο γήπεδο του τραγουδούσαν: «Πάνο γερά στα πόδια σου ξανά».
Η κηδεία του Παναγιώτη Κωστόπουλου θα γίνει σήμερα στις 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Αγυιά και η ταφή στο κοιμητήριο στα Μποζαϊτικα.

 

 

Το Δ.Σ. της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Παναγιώτη Κωστόπουλου. ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.