Η Ναταλία Δραγούμη για την «κόντρα» με τον Λαζάρου: Φταίει η δημοσιογράφος

Ο Λεύτερης Λαζάρου και η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκαν στο μέσο μιας κόντρας που δεν ήταν δική τους. Όλα ξεκίνησαν μετά από δήλωση που έκανε ο γνωστός chef μετά από ερώτηση για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει η Δέσποινα Βανδή.

«Έχω δει τραγουδιστές να θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και ηθοποιούς να θέλουν να γίνουν τραγουδιστές. Τραγουδίστριες που θέλουν να γίνουν μαγείρισσες, κάπως μου φαίνεται παράξενο», είπε. Η συγκεκριμένη φράση μεταφέρθηκε στην ηθοποιό από τους δημοσιογράφους κι εκείνη έδωσε απάντησε, καθώς έχει παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής, ενώ έχει κυκλοφορήσει και βιβλίο για συνταγές.

Καλεσμένη στο Happy Day το πρωί της Πέμπτης, η Ναταλία Δραγούμη θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινήσεις τονίζοντας ότι φταίει η δημοσιογράφος που έγινε η παρεξήγηση.

«Ο κος Λαζάρου δεν απευθύνθηκε σε εμένα, ούτε εγώ στον κ. Λαζάρου. Αυτό έγινε από τους δημοσιογράφους κάπως, τοποθετήθηκε εκείνος γενικά, με ρώτησαν την άποψή μου και απάντησα. Το κ. Λαζάρου τον εκτιμώ φοβερά, πεθαίνω να τρώω στο εστιατόριό του, Θέλω να πω καταρχάς, ότι το να είσαι chef και μάγειρας είναι τέχνη, είναι κάτι που πρέπει να το σπουδάσεις φυσικά, εννοείται.

Θέλω να πω στη δημοσιογράφο που έγινε αυτό ότι στο βιβλίο μου δεν ήταν δικές μου οι συνταγές, ήταν άλλων που τις συγκέντρωσα και σε κάθε συνταγή έχει και κάποιους chef. Στην εκπομπή στον Alpha, τη συνταγή την έκανε ο καλεσμένος μου, εκείνος μαγείρευε. Οπότε, εκ των πραγμάτων δεν το έπαιξα ποτέ μαγείρισσα, αλλά πέραν αυτού, κάθε μαμά είναι μαγείρισσα στο σπίτι της. Και να δώσω πολλά φιλιά στον κ. Λαζάρου. Χαίρομαι που η τύχη μας έφερε κοντά, αλλά δεν είχε καμία σχέση, δεν απευθυνόταν ο ένας στον άλλον».